момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.007
OkZato što znam činjenicu da _____ narod ne može produkovati išta smisleno
Tako znam znala da je njihova vaxina prevara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OkZato što znam činjenicu da _____ narod ne može produkovati išta smisleno
Tako znam znala da je njihova vaxina prevara
Ja bogami jesam imala ringišpil ali od 23 do 27 Tako da je to kratak period činjenjaja sam imala jednocifren broj vaginalnih dijaloga, ali dovoljno
Bolje je da propustiš, nedela koje je pisao ruski narod
Što nas dovodi do zaključka da zapravo nije Remark kriv što ne mogu da jednostavno odustanem na pola posla.Pa sto si zapeo kad te ubi? Goni ga u rac
I još nekim stvarimaZasto Badriju drzis slovo o kljizevnosti, to je kao da mi tebi pricamo o berzi
Bukvalno bilo gde možeš upoznati dobrog frajera nego li u izlaskunapokon nešto za šta nema odgovora
kome je ovo upućena
Si citao od Rastka Petrovica Dan sesti ili tako nesto? Kazu da je tu WW1 obradjen kroz malo avangardniji pristupŠto nas dovodi do zaključka da zapravo nije Remark kriv što ne mogu da jednostavno odustanem na pola posla.
Žao mi je što si gubila vreme čitajući taj subhuman trud
Nisam, ali hvala ti što mi trpaš dodatne knjige na must listu.Si citao od Rastka Petrovica Dan sesti ili tako nesto? Kazu da je tu WW1 obradjen kroz malo avangardniji pristup
Dodatni plus za rusovakcinu?A kao nije prevara
Russian spy stole Oxford/AstraZeneca vaccine blueprint and used it to develop Sputnik jab
Nisam mislio na vaxine, nego ti kazes da _____ narod nije u stanju nista afirmativno da produkuje i ja kazem "ok"A kao nije prevara
Russian spy stole Oxford/AstraZeneca vaccine blueprint and used it to develop Sputnik jab
To i mene zanima, moja drugarica mojih godina operisla rak štitne žlezde, jbtjel ova devojka angelina stvarno bolesna ili neko troluje sa stvarima sa kojima je bar ruzno trolovati?
Da ali provejavalo je da ja kao "lupam" i da je u stvari Moskvič "baš super."Nisam mislio na vaxine, nego ti kazes da _____ narod nije u stanju nista afirmativno da produkuje i ja kazem "ok"
Si znala da je Fridmanov (Lexov) cale neki naucenjak?Da ali provejavalo je da ja kao "lupam" i da je u stvari Moskvič "baš super."
Lex je skraćeno od Aljeksandr, nuff said.Si znala da je Fridmanov (Lexov) cale neki naucenjak?
Ja sam ti imao hypotireoditis, kazu da je to u 99% slucajeva karakteristika zena, ali sam ja trojka kod kinzija pa mozda zatoTo i mene zanima, moja drugarica mojih godina operisla rak štitne žlezde, jbt
Pa kamuflirao se covek, stidi se ruskog podrijetla, nije li to fantasticno?Lex je skraćeno od Aljeksandr, nuff said.
Ipak, sad kad je raskrinkan, više ga ne shvatamo ozbiljno.Pa kamuflirao se covek, stidi se ruskog podrijetla, nije li to fantasticno?
Koji su simptomi možda ja posedujemJa sam ti imao hypotireoditis, kazu da je to u 99% slucajeva karakteristika zena, ali sam ja trojka kod kinzija pa mozda zato
Da, ali ni biti iz Srbije nije narocito prestizno ali nam je ta sudbina neminovnost i mozemo bar da se stidimohIpak, sad kad je raskrinkan, više ga ne shvatamo ozbiljno.
Imao, zar to nije hronično? To imam i jaJa sam ti imao hypotireoditis, kazu da je to u 99% slucajeva karakteristika zena, ali sam ja trojka kod kinzija pa mozda zato
Knedla u grlu, sjebanost, umor etc. Ne posedujen vise tu bolest, ali posedujem jos 3 koje imaju slicne simptome pa mi manje vise isti kuras.Koji su simptomi možda ja posedujem
Jel? Pa ja kad god idem da merim hormone ispadne ok, pa sam mislio da je proslo, a i ne pijem vise tirox50mgImao, zar to nije hronično? To imam i ja![]()