Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Depra, poremećeni ciklus, neredovna stolica, suva kosa, koža, krti nokti, etc.Koji su simptomi možda ja posedujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Depra, poremećeni ciklus, neredovna stolica, suva kosa, koža, krti nokti, etc.Koji su simptomi možda ja posedujem
Au, pa imam knedlu u grlu.Knedla u grlu, sjebanost, umor etc. Ne posedujen vise tu bolest, ali posedujem jos 3 koje imaju slicne simptome pa mi manje vise isti kuras.
Pa moguće, ima hiljadu varijacija sa štitnjačom, dobro je da je tako ...Jel? Pa ja kad god idem da merim hormone ispadne ok, pa sam mislio da je proslo, a i ne pijem vise tirox50mg
Da, pazi samo da ih ne pomeses sa rakom grla pa se ne istripujesAu, pa imam knedlu u grlu.
Sad ću da proguglam simptome na mlavi
Jel kod tebe ok?Pa moguće, ima hiljadu varijacija sa štitnjačom, dobro je da je tako ...
Ever heard of DostoevskyŽao mi je što si gubila vreme čitajući taj subhuman trud
Pa ja sam debil koji je ne kontroliše, tako da u principu ne znam... Angažovaću se ovih dana bašJel kod tebe ok?
Pa ja nisam imala pola ovih simptoma i zapravo sam smršala jer nisam imala apetitI sklonost ka gojenju je jedan od simpova, ali nisam imao to
Pa ok, ako nemas neke simptome onda valjda ne moze biti mnogo lose. Sad ni ja nisam kontrolisao skoro godinu dana, ali tako mi je doktorka rekla.Pa ja sam debil koji je ne kontroliše, tako da u principu ne znam... Angažovaću se ovih dana baš
Disko,šta bi ti prvo rekla za mene kao asocijaciju?Pa ja sam debil koji je ne kontroliše, tako da u principu ne znam... Angažovaću se ovih dana baš
Dobro sad vidim da nemam nijedan simptom, tako da Back To Hot Cocksucking, što reče jedna koleginica kad je Božić prošao.Pa ok, ako nemas neke simptome onda valjda ne moze biti mnogo lose. Sad ni ja nisam kontrolisao skoro godinu dana, ali tako mi je doktorka rekla.
Simptomi smanjene funkcije štitaste žlezde razvijaju se sporo, a najčešći su slabost i umor, dobijanje na telesnoj masi, smanjenje apetita, promene menstrualnog ciklusa, gubitak seksualne želje, osećaj hladnoće, zatvor, bol u mišićima, naduvenost kapaka, lomljivost noktiju, opadanje kose.Pa ja nisam imala pola ovih simptoma i zapravo sam smršala jer nisam imala apetit
Tvoje pisanje postaje sve više bl bl bl,opada i vidi se nedostatak energije.Lepo sam ti rekao da se ne svadjaš sa Zmiuljagom,ona isisava energiju i vredjaDobro sad vidim da nemam nijedan simptom, tako da Back To Hot Cocksucking, što reče jedna koleginica kad je Božić prošao.
Citao sam ti je relativno nedavno, sta znam, imajuci u vidu sa je pisana 30ih moze se reci da ima elemenata prorostva i za ono doba jeste futuristicka, ali je vise kao parodija, dosta je banalizovanoJa sam uhvatila da čitam The brave new world (Vrli novi svet) na engleskom, šta mislite o toj kljizi? Ne pamtim da ste komentarisali ikada
Ja stvarno ne znam, ali po ovim niškim klinikama vlada mišljenje da je to autoimuna bolest i doživotna, tek sam skoro došla do doktora koji je rekao da može da se sredi. Idem ja kod tvoje doktorkePa ok, ako nemas neke simptome onda valjda ne moze biti mnogo lose. Sad ni ja nisam kontrolisao skoro godinu dana, ali tako mi je doktorka rekla.

Drogirani četnikDisko,šta bi ti prvo rekla za mene kao asocijaciju?
JA bih za tebe,sočna
Ne znam zašto
Da ali zaboravljaš da si ti mentalno bolesni pasTvoje pisanje postaje sve više bl bl bl,opada i vidi se nedostatak energije.Lepo sam ti rekao da se ne svadjaš sa Zmiuljagom,ona isisava energiju i vredja
Šta sam ti nakrpila, bukvalno si se podmladio od glave do peteEti ti sad.Tako je i mene nakrpila
Sta znam, mozda i jeste dozivotno, mozda postoji varijanta da se i kod mene vratiJa stvarno ne znam, ali po ovim niškim klinikama vlada mišljenje da je to autoimuna bolest i doživotna, tek sam skoro došla do doktora koji je rekao da može da se sredi. Idem ja kod tvoje doktorke![]()
Spiritualisri smatraju da štitna oboli kada si u nemogućnosti da se izraziš, ili ne umeš, a češće ti okolina ne dozvoljavaSta znam, mozda i jeste dozivotno, mozda postoji varijanta da se i kod mene vrati