B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja nisam imala pola ovih simptoma i zapravo sam smršala jer nisam imala apetit
Simptomi smanjene funkcije štitaste žlezde razvijaju se sporo, a najčešći su slabost i umor, dobijanje na telesnoj masi, smanjenje apetita, promene menstrualnog ciklusa, gubitak seksualne želje, osećaj hladnoće, zatvor, bol u mišićima, naduvenost kapaka, lomljivost noktiju, opadanje kose.

Pola ovog nisam imao, samo malaksalost, zimogrozivost i tu knedlu koja ovde nije ni navedena kao simptom

Tvoje pisanje postaje sve više bl bl bl,opada i vidi se nedostatak energije.Lepo sam ti rekao da se ne svadjaš sa Zmiuljagom,ona isisava energiju i vredja
Da ali zaboravljaš da si ti mentalno bolesni pas

Cesar-Millan-Dog-Whisperer-.jpg

Sta znam, mozda i jeste dozivotno, mozda postoji varijanta da se i kod mene vrati
Spiritualisri smatraju da štitna oboli kada si u nemogućnosti da se izraziš, ili ne umeš, a češće ti okolina ne dozvoljava
Kaže mi doktor poslednji put kad sam bila da su mu žene iz Bentona uglavnom pacijentkinje
I iskreno kad sam otkrila to, shvatila sam da sam se stvarno osećala nezaštićeno u životu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back