pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.288
momi tebe treba ubacit u belarus i lukašemko je gotovh brzo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa probai, tako ču i ja za koju godinuh, kao probni rad ima da ocepim bixi sa krstarice i pretvorim ga u zasebni samodisuci organizamStigla mi neka ponuda za posao, videli profil na LInkedInu... neki Brame.ch... malo mi sumnjivo pošto još ovaj kurs još nisam završio a niti sam slao CV niti sam na gitu kačio svoje radove... Dadoše mi neki mini projekat da završim do 18tog kao test... ne znam šta da mislim
hoću, ovo im kao neka faza selekcije, mada je meni sumljivo dostaPa probai, tako ču i ja za koju godinuh, kao probni rad ima da ocepim bixi sa krstarice i pretvorim ga u zasebni samodisuci organizam
I meni je sumnjivo kad neko veruje u mene, al raspitaj se, nzm sta da ti kazemhoću, ovo im kao neka faza selekcije, mada je meni sumljivo dosta
Ne verujemjelse ričardc vakcinisaoh
Ma probaću, koštaće me samo malo vremena, al čim oni sami traže početnike po LinkedInu izgleda mi kao da hoće da im neko radi probno za džabaka pa da ga šutnuDeluje kao navlaka, mslm, proceni. Ono tipa prodaju maglu sad ne znam koliko je tržište za to, al ako im je taj mini projekat na nivou proizvoda možda neko mislo da proširi ponudu bez troška.
imam druga koji se mnogo ježi od njihove dlakavostiJoj, ja nmg one cupave, odma mi zubi utrnu
Ima ih milijun, ovaj portugalski komicar mi je super:Koji vam je omiljeni gif?
pa proveri nekako, dal su indijci neki ili tako nesto.Ma probaću, koštaće me samo malo vremena, al čim oni sami traže početnike po LinkedInu izgleda mi kao da hoće da im neko radi probno za džabaka pa da ga šutnu
Švajcarci izgleda... videćupa proveri nekako, dal su indijci neki ili tako nesto.
a nznm sto radis za dzabe pogotovo ako je prevarant neki, nije kao da ce ti to znaciti za portfolio
Znas kad ono dvoje leze u krevetu jer ih mrzi da ustanu da bi se spaslinisam fakin titaniiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Daaavno, treba da obnovim... sećam se scene kad luda ljubavnica onog nasilnog muža ofarba zid doručkomSte gledali The color purple
stigao sam do 30 min, ne spojlujDaaavno, treba da obnovim... sećam se scene kad luda ljubavnica onog nasilnog muža ofarba zid doručkom