pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.292
bolje da ćutim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ne iskoristis moc svog lezbejskog laznog profila na fejsu, protresi lezbejsko stablo, mozda ispadne biksiJos hiljadu i sto porukah
Koliko jos tema dok bixi ne bane
A nznm, slaba sam na jevrejke, ona mi je najlepsa ikad a i skapanija je, sto bi rekli juznjaciMnogo ti je aki lep avatar, mozda i lepsi od jevrejke one
Trebalo je kljizevnost da upiseshSto ne iskoristis moc svog lezbejskog laznog profila na fejsu, protresi lezbejsko stablo, mozda ispadne biksi
Jeste, dvoumim se izmedj ta dvaA nznm, slaba sam na jevrejke, ona mi je najlepsa ikad a i skapanija je, sto bi rekli juznjaci
apsolutno dahttps://www.instagram.com/p/CQEikBPqVHI/?utm_medium=copy_link
Da li De Niro ovde izgleda kao da se zove Dimitrije
Mislim da nije, barem prije nije bio, dok je FHR vrvio ljudima, sada mozda jeste, zato sto su ga neki pretvorili u svoju privatnu prciju, a vlasnika nije bilo briga.Ozb? Ja sam mislio da je krsta najveci forun u jugoistocnoj europi
Onaj s homerom kad se povlaci u grmKoji vam je omiljeni gif?
Koji vam je omiljeni gif?
strahujes od neke iznenadne opasnosti, neprijateljskog okruzenja, ili neke konkretno licnostiKako biste vi protumačili san o ujedu zmije?
Verovatno je trebalo ipak prvo da ubijes zmiju, a ne indijcaKako biste vi protumačili san o ujedu zmije?
kakvog indijca?Verovatno je trebalo ipak prvo da ubijes zmiju, a ne indijca
To tie engl narodna poslovica "kad ugledas zmiju i indijca, a imas jedan metak, prvo ubij indijca, sa zmijom ces lako"kakvog indijca?
Jel ovo ona o Indijcima ili uopšteno...Kaze nam babina prijateljica iz australije "lako je vama da ne budete rasisti kad ne zivite s tim gomnima"
Politicka koreknos' level 0