момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.155
Kako vam se dopada nova mi casa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stigao sam do 30 min, ne spojluj
šta?Знате шта сам урадила јуче са овом темом и сад ме гризе савест
izgleda kao kantica za đubrence xixi
meni je super
Прескочила двадесет пет страна. Нисам прочитала. После нисам могла да спавам.
Jes, a i malo je poveca, moze bracni par da pije kafu iz njeizgleda kao kantica za đubrence xixi
i tako si fast-reader, šta je 25 stranaПрескочила двадесет пет страна. Нисам прочитала. После нисам могла да спавам.
Ок лажем спавала сам ал и даље размишљам да ли да се вратим да прочитам, две се у мени побише силе
Aj tebi se jos moze i oprostiti posto posecujes i druge teme, ali se to i meni desi, a ovo mesto je jedino gde boravimПрескочила двадесет пет страна. Нисам прочитала. После нисам могла да спавам.
Ок лажем спавала сам ал и даље размишљам да ли да се вратим да прочитам, две се у мени побише силе
jel čvrsta barJes, a i malo je poveca, moze bracni par da pije kafu iz nje
Jeste, tvrda plastika, i poklopac je svemirskijel čvrsta bar
Није ништа али желим/не желим и онда борбае.i tako si fast-reader, šta je 25 strana
stvarno? u titaniqh?Znas kad ono dvoje leze u krevetu jer ih mrzi da ustanu da bi se spasli

Pa da, ne pravi se da nisi gledao, znamo da si plakostvarno? u titaniqh?![]()
podseti me na ovo sadсад само желим да скинем сопствену кожу ако је могуће
толика ми је температура у стану, а ја не могу да пронађем даљински од климе дан девети
da sam gledo ne bi plako el nisam lejkers, ne imajuć ništa protivu lejkersaPa da, ne pravi se da nisi gledao, znamo da si plako
Eden Is West?
Sjajno, odakle je ovo
momi el bi se oduševio da saljaš ovaj intro?
neznam al volimSjajno, odakle je ovo