B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigla mi neka ponuda za posao, videli profil na LInkedInu... neki Brame.ch... malo mi sumnjivo pošto još ovaj kurs još nisam završio a niti sam slao CV niti sam na gitu kačio svoje radove... Dadoše mi neki mini projekat da završim do 18tog kao test... ne znam šta da mislim

Stigla mi neka ponuda za posao, videli profil na LInkedInu... neki Brame.ch... malo mi sumnjivo pošto još ovaj kurs još nisam završio a niti sam slao CV niti sam na gitu kačio svoje radove... Dadoše mi neki mini projekat da završim do 18tog kao test... ne znam šta da mislim
Pa probai, tako ču i ja za koju godinuh, kao probni rad ima da ocepim bixi sa krstarice i pretvorim ga u zasebni samodisuci organizam

Deluje kao navlaka, mslm, proceni. Ono tipa prodaju maglu sad ne znam koliko je tržište za to, al ako im je taj mini projekat na nivou proizvoda možda neko mislo da proširi ponudu bez troška.

---

Mada ne slušaj mene, ja podozrevam po prirodi.

Deluje kao navlaka, mslm, proceni. Ono tipa prodaju maglu sad ne znam koliko je tržište za to, al ako im je taj mini projekat na nivou proizvoda možda neko mislo da proširi ponudu bez troška.
Ma probaću, koštaće me samo malo vremena, al čim oni sami traže početnike po LinkedInu izgleda mi kao da hoće da im neko radi probno za džabaka pa da ga šutnu

Koji vam je omiljeni gif?
Ima ih milijun, ovaj portugalski komicar mi je super:

tenor.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back