gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Tema 'Kako jedete picu?' https://forum.krstarica.com/threads/kako-jedete-picu.926237/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princ Čarls BarkliStug, ko je na avataru
Stug, ko je na avataru
Drago mi jeSad kad Momo kaže zar ti ne mrziš dogove
Ne, ne mrzim nijedno biće osim pit bula i ovih 36 na mojoj ignor listi
Da, to su ti mačgeInače, noćas oko 2, otvoren prozor, mrtva tišina i čujem kroz prozor pomalo jeziv zvuk, kao neki jecaji starije žene. Pomislio sam da neko stvarno kuka. Otvorim prozor širom da vidim ko je, ono mačka.
Kakve zvukove to čudo sve proizvodi lol
Jedan Knićanin kaže da svi Knićani lažu. Da li taj Knićanin govori istinuKako da znamo da ne lazes
Mind blowing riddleJedan Knićanin kaže da svi Knićani lažu. Da li taj Knićanin govori istinu
Ne lažem, već istražujem liminalni prostor između istine i neistineKoliko ste skloni laganju?
Slabo mi to ide. Desava se da slazem, naravno, ali samu sebe redovno odrukam jer zaboravim da sam slagalaKoliko ste skloni laganju?
To je mentalna borba macora. U stanju su da sate provedu u rezanju, kostresenju, povremenom OLJOLJOLJOLJO, samo da izbegnu fajt. Pomalo im se divim zbog toga.Inače, noćas oko 2, otvoren prozor, mrtva tišina i čujem kroz prozor pomalo jeziv zvuk, kao neki jecaji starije žene. Pomislio sam da neko stvarno kuka. Otvorim prozor širom da vidim ko je, ono mačka.
Kakve zvukove to čudo sve proizvodi lol