gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
jesi cito svracje nogeOk, @Snake Lively imas li neku sci fi kljigu da me baci u sevdahh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi cito svracje nogeOk, @Snake Lively imas li neku sci fi kljigu da me baci u sevdahh
Pa daj na engNa srpskstkom slabo
On the highway
Nisam, od Kurta samo onu klanicujesi cito svracje noge
Da, ali meni je najgori tj deo gde su one bile samo paralisane, a i dalje svesne i osećale bol. To je definicija traume, ne strašan događaj koji ti se desi, već nemogućnost da reaguješ ili da neko reaguje za tebeda SIDS.
Zato keve panicno osluskuju dal im potomstvo dishe i mnogo godina kasnije
nznm, nisam citala, ali kazu da trebaNisam, od Kurta samo onu klanicu
Jeri treba?
Zima Blue and Other StoriesPa daj na eng
grozno.Da, ali meni je najgori tj deo gde su one bile samo paralisane, a i dalje svesne i osećale bol. To je definicija traume, ne strašan događaj koji ti se desi, već nemogućnost da reaguješ ili da neko reaguje za tebe
A Liju Cisina, r si citalahZima Blue and Other Stories
JokA Liju Cisina, r si citalah
Sebicno malo govedo, vidis sta je majci napravilaKad pričate o bebama, video sam juče na tviteru neko okačio sliku dva tek rođena blizanca, koji se drže za ruke i koji samo što su izvađeni iz materice. Majka je morala na carski rez umesto prirodnog načina, jer sestra nije puštala brata.
Ja se malo raznežio.
Eto kako se alternativno kaže "raznežio sam se"Sebicno malo govedo, vidis sta je majci napravila
Nisi čuo? Uveden je Purge dansta se ovo zbiva
nagrnlo u beograd sa sviju strana a i sire
Niko nije pomislio "hej, mozda su se tukli pa nije htela da ga pusti dok ga ne ugusi"Eto kako se alternativno kaže "raznežio sam se"