gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Сваки дан је школа.Da, u trambolini mogu satima.
Inace, danas sam razbila roditeljstvo..objasnila sam da je trazenje dve iste carape igra u poene![]()
Колико пута добијем ствари само на фору "ај да видимо ко ће пре".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сваки дан је школа.Da, u trambolini mogu satima.
Inace, danas sam razbila roditeljstvo..objasnila sam da je trazenje dve iste carape igra u poene![]()
Drugarica moje babe mi je, kad god je pitam kako je, govorila "nije baba dobro" i eto je ziva, ima 88 godina, i dalje to govoriДа, још увек могу да подижем шоље с кафом и крофне. Што би рекао рољо - паметном доста.
Gledam ti Kum 3 na HBO i on tamo pre 31 godinu glumi starčinnuhDrugarica moje babe mi je, kad god je pitam kako je, govorila "nije baba dobro" i eto je ziva, ima 88 godina, i dalje to govori
Ја типујем кардијак арест једног лепог априлског јутра у својој шездесет другој, мислим да ми је то плафон.Drugarica moje babe mi je, kad god je pitam kako je, govorila "nije baba dobro" i eto je ziva, ima 88 godina, i dalje to govori
bićeš lep lešЈа типујем кардијак арест једног лепог априлског јутра у својој шездесет другој, мислим да ми је то плафон.
Ne valja ti da se kladis tako na tacan rezultat, bolje nesto okvirnijeЈа типујем кардијак арест једног лепог априлског јутра у својој шездесет другој, мислим да ми је то плафон.
То нећу све и да сутра умрем.bićeš lep leš
Го биг ор го хоме!Ne valja ti da se kladis tako na tacan rezultat, bolje nesto okvirnije
Pomeri malo za maj, na moi rodjendan, pa da proslavimoУосталом, нисам рекла ког тачно априла.
Jer si gledala novog SkrozizijaGledam ti Kum 3 na HBO i on tamo pre 31 godinu glumi starčinnuh
Međutim Paćino je još sa nama
KoJu al lici lik, odsekla sam se
nece nista da ti bude, moze samo da ima los ukusJa sam je skuvo, evo srčem.
Ako se otrujem, pamtite me po lepom.
nece nista da ti bude, moze samo da ima los ukus
Nzm, al imam jednu utesnu vest u slucaju da ne daj boze ne pandrknes
https://www.instagram.com/p/CPpzDL7pwjA/?utm_medium=copy_link
A jel me neko od vas radi tamo na onom drugom sajtu, ha
Došla mi rodbinnah na tortu, morala sam da sakrijem svoj masivni dekolte
ako se otruiesJa sam je skuvo, evo srčem.
Ako se otrujem, pamtite me po lepom.