- Poruka
- 55.168
Mozda je samo gej a glupo mu da napise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti nekad ne krečiškako me mrzi da nastavim ovo krechelje
slikuJesam, i to baš dobre, sa steznikom za zglob

Ja imam samo najmanji Pringles u kasetikaže ne sme se sržati bateriska lampah u kolima po vrućini
Šta hoćeš da kažeš, da se to nije desilo?
Krečiš taj zid od novembrrahkako me mrzi da nastavim ovo krechelje
Nisu, jer bi to značilo da neko iz USA gleda Ražnatoviće, a to naprosto nije tačnoE a jesu nama Raznatovici ko njima Kardasijani?
Dinastija jb.t
I Arkan je ziv na Kipru, oh wait, to je u ovoj dimenzijiU paralelnoj dimenziji kao ona što postoji u Kaunterpartu, Ražnatovići su bedna, izopštena sirotilja, a Arkanuša je u prdekani.
linkNeki klinac izlazi iz muzicke sav snuzden, rekao bih mu izdrzi sinko, i tvoji roditelji tirani ce umreti jedanput, a i muzicka nece vecno trajati
Si sa kostima ok?Отворили смо сезону трамболине, склопили смо је у дворишту, ево Мини већ недељу дана скаче, ја га и заборавим. Скаче се и мени ал после ме боле сисе.
Да, на то сам заборавила. Не, нисам. У распалу бабу растем.Si sa kostima ok?
Da, medjutim, sad si jos vrlo agilna bakica mogu ti rec'Да, на то сам заборавила. Не, нисам. У распалу бабу растем.
Да, још увек могу да подижем шоље с кафом и крофне. Што би рекао рољо - паметном доста.Da, medjutim, sad si jos vrlo agilna bakica mogu ti rec'