- Poruka
- 85.826
dal moze covek da podrigne i dnepr u isto vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se otruies
jaaaaaaaa cuuuuuuuuuuuu dapevaaaaaaaaaaam
mozda mazohisti vole vrane? deder, pitaj kafu.
Мементо је неки комбо, мало је садиста мало је мазохиста, зависи од једног фактора углавном.mozda mazohisti vole vrane? deder, pitaj kafu.
)))))))))))))))))))))))drago mi je zbog njega.Мементо је неки комбо, мало је садиста мало је мазохиста, зависи од једног фактора углавном.
pa u toku sam impruvmenta sto bi se reklo, moram priznati da ima rezultataJel planirate i dalje da se menjate kao osoba ili vam je dobro i ovako?
I daljeJel planirate i dalje da se menjate kao osoba ili vam je dobro i ovako?
vrvt misli na poboljsanje, u smislu pokusavas da se resis nekih losih obrazaca ponasanjaKo je ikad planirao da se menja kao osoba
onaj ko nije zadovoljan sobom, ima nešto što mu smeta itd itd...Ko je ikad planirao da se menja kao osoba
Skeptik samonaj ko nije zadovoljan sobom, ima nešto što mu smeta itd itd...
prema sposobnosi samokritike?Skeptik sam

Sustinski mi smo uvek isti, ali obrаsci ponasanja mogu da se menjajuSkeptik sam
Ne, ja sma baš skeptik povodom promena ponašanja, bez promena dubljih struktura ličnostiSustinski mi smo uvek isti, ali obrаsci ponasanja mogu da se menjaju
sta podrazumevas pod dubljim strukturama licnosti?Ne, ja sma baš skeptik povodom promena ponašanja, bez promena dubljih struktura ličnosti
Nisam fan kognitivno- bihejv. pristupa