gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Pa pogađaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dionizijus"Zapamti ovo zauvijek: nijedan zakon ne moze spasiti od moralnog posrnuca, a moral je ono sto se mora, jer ga muskarci namecu silom. Nijedan obicaj nigdje nikad nije postojao bez prijetnje odmazdom za krsenje. Samo kod modernih zakonodavaca moral je "licni izbor". Zato ste nihilisti."
Nema ga nešto :/E, a gde je Rabi, nema ga nesto, on mi je omiljeni filozof pored tebe i barona
Nisam. Daj linkJesi me vidila tamo medju moljcima na slici iz vozacke, lepog i mladog?
Koristi pojam "Izraelci."Opet sam dobio po lampi zbog antijevrejluka.
![]()
Evo tu:Nisam. Daj link
Vauuuu
Sada je tamna i dijelom prosarana sijedima to je zbog toga sto su me sve ove godine jevreji i liberali sekirali pa sam od muke poruznio.Vauuuu
Pa ti imaš kose i dlaka za prodavati
Ti si birao da se nerviraš a mogao si se ne nervirati i ostati lepSada je tamna i dijelom prosarana sijedima to je zbog toga sto su me sve ove godine jevreji i liberali sekirali pa sam od muke poruznio.
Pogledajte prilog 922743
Svi nagomilani banovi sve to mi je to povrijedilo dusu i odrazilo se na izgled.
Moja dusa jednostavno nije izdrzala progon kojem je bila izlozena.Ti si birao da se nerviraš a mogao si se ne nervirati i ostati lep
Sto si lep jbt
Ozb, a da nema bradu bio bi super riba, kao bon jovo iz najlepseg perioda>negativni kantalni nagib
>lep
izaberi jedno
Da li bon džovi ima Negative Canthal TiltOzb, a da nema bradu bio bi super riba, kao bon jovo iz najlepseg perioda
Momo sad sam star i ruzan a svakim banom bivam sve ruzniji.Sto si lep jbt
Mora da su se cure lepile za tebe xixiMomo sad sam star i ruzan a svakim banom bivam sve ruzniji.
Jucer kad su me upozorili ja jevrejluk odmah je pet novih sijedih poiskakalo, a nos se iskrivio.
Bokte, slika je stara 22 godine, sada imam 41.
Ne znam sta je toDa li bon džovi ima Negative Canthal Tilt