- Poruka
- 21.197
Ne znam sta je to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta je to
Momo sad sam star i ruzan a svakim banom bivam sve ruzniji.
Jucer kad su me upozorili ja jevrejluk odmah je pet novih sijedih poiskakalo, a nos se iskrivio.
Bokte, slika je stara 22 godine, sada imam 41.
Aha, volim negativ, asocira na depru i tugu
Ljudi slika je stara 21 godinu, danas izgledam poput demona.lazna slika !!! niko ne krivi glavu (nije dozvoljeno) za dokumenta.
Zamalo da mi nateras suze na oci![]()
Da ali to je Najružniji nagib.Aha, volim negativ, asocira na depru i tugu
Jevrejski nos i dalje.Ljudi slika je stara 21 godinu, danas izgledam poput demona.
Again: lepota nije uvek u savršenim merama>negativni kantalni nagib
>lep
izaberi jedno
Nijedan nije sam po sebi najruzniji, zavisi od konteksta... i riz viterspun ima pozitivni pa je ne mogu ocimaDa ali to je Najružniji nagib.
Zato Jordan Barrett poseduje pozitivni
![]()
Nije, imam onaj uvrnuti prema gore, ali ako me budete sekirali, pogrba it ce i on.Jevrejski nos i dalje.
Btw, bila ste ljepa odista
Ljudi slika je stara 21 godinu, danas izgledam poput demona.
Dai neku svežu fodkicu znamo da imašNije, imam onaj uvrnuti prema gore, ali ako me budete sekirali, pogrba it ce i on.
Nije, imam onaj uvrnuti prema gore, ali ako me budete sekirali, pogrba it ce i on.
Nemam ja nista sa tom śekiracijom, to vidi sa moderatorima.Nije, imam onaj uvrnuti prema gore, ali ako me budete sekirali, pogrba it ce i on.
I jaIonako sam anticionista u sukobu u Gazi
Jos uvijek imam onu prastaru vozacku od prije EU, vec se plastika iskidala, ali vrijedi do 65. godine.covece ako je (a nije iz zvanicnog dokumeta) to kao staro kljuse, kao ja treba da znas
nema krivljenja glave na lk, putovnici, pasosu, vozackoj dozvoli...gde god da ti treba fotka
tako da nemoj da poturas neistine da je validan dokument... slika jeste
Ne dok se ne osisam.Dai neku svežu fodkicu znamo da imaš
Ali nece ni da pomogne sa salcetom, biliv miLaž se ne računa ako posle popiješ detox čaj
Ja to onako, ostala mi navikaAli nece ni da pomogne sa salcetom, biliv mi