gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smem nista da kazem, moma mi stavio ban na komentarisanje zena. I muskaraca.
Aki zeli da ti kaze da lepo izgledas, a ja se slazem
Dok si tu, evo ti dokaz da ja NEMAM obrve kao neda ukraden iz madosti vec kao neda ukraden iz starostiAki zeli da ti kaze da lepo izgledas, a ja se slazem
Cini mi se sve vreme da aludiras da ja aludiram da imas ruzne, meni se SVIDJAJU tvoje obrve, inace ne bih ni pomiljao toDok si tu, evo ti dokaz da ja NEMAM obrve kao neda ukraden iz madosti vec kao neda ukraden iz starosti
MehCini mi se sve vreme da aludiras da ja aludiram da imas ruzne, meni se SVIDJAJU tvoje obrve, inace ne bih ni pomiljao to
Двадесет девет.Pa koliko si imala tu 14god?
Jao krpelju, zbog tebe sam sada opet slikao i cackao po paintu.lepo sto sakupljas relikvijeja samo pricam da ti je ona fotkica dobro pakovanje u fotosopu jer opet napominjem i sebi sam dosadan
nema te policije koja bi ti dozvolila da se portret slika sa nakrivljenom glavom za :dokumenta:
A prelepJao krpelju, zbog tebe sam sada opet slikao i cackao po paintu.
Evo:Pogledajte prilog 922788
Potpis kao u prvom osnovne.
![]()
Znam, potpis je predivan.A prelep
@yioim djavle pakleni, sada kada sam se tu deset minuta zezao sa slikanjem vozacke si u ustio, a?
Odjednom te nema, sada ipak ispada da ustaska milicija izdaje dokumente krivoglavasima.
![]()
Karlovacko.ma daj pa to je neki purger fotograf.. prvi put vidi da se neko krivi kao ti na slici i da je na dokumentu ... ali za sve ostoji prvi put.
esi li za ZUJU ili KARLOVACKO ?![]()
i ak mu ne das "cvijet" propade mu sunjanje po serbkim zemljamaOvo je sudbina da jq uđem ovde kad se Juga eksponira
Karlovacko.
Ozbiljno nisu nista rekli, ali covjeka prije mene su poslali nazad na slikanje zbog nekog odbljeska na naocalama.
Mozda je sada kako smo u EU stroze pa slika ne bi prosla, to ne znam.
Aaaaaaa
Samo vam je cveće u glavii ak mu ne das "cvijet" propade mu sunjanje po serbkim zemljama![]()