- Poruka
- 131.190
Ćuti, nemoj da dođe ovde, ne spasi nas niko.Moramo vas početi reklamirati i šire od ovog podforuma... da se za vas zna na celom forumu, a i šire )))
(samo da me ne čuje Indijanac, ukrala sam mu foru sa " a i šire" hehehe)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti, nemoj da dođe ovde, ne spasi nas niko.Moramo vas početi reklamirati i šire od ovog podforuma... da se za vas zna na celom forumu, a i šire )))
(samo da me ne čuje Indijanac, ukrala sam mu foru sa " a i šire" hehehe)
Drangulijice, volis cvarke?
Volim tebe u pogačicama...Drangulijice, volis cvarke?
Meni su pogacice s cvarcima u mixu s jogurtom super.
![]()
i ja volim tebe u podgaćicamaVolim tebe u pogačicama...
Bar da si zapevao, ovako si me samo probudio
Naravno..I ne samo to...Drangulijice, grizla bi me?
![]()
Drangulijice, znaci bio bi ti igracka... i tsj HIM, nisu sve pjesme lose, ali ne bi valjda morali sve albume preslusavati od prve do zadnje pjesme.Naravno..I ne samo to...
Plela bih ti i pletenice....
(Uz HIM , naravno)
Mislis konjske repice?Naravno..I ne samo to...
Plela bih ti i pletenice....
(Uz HIM , naravno)
morali bi i to na ripit...Drangulijice, znaci bio bi ti igracka... i tsj HIM, nisu sve pjesme lose, ali ne bi valjda morali sve albume preslusavati od prve do zadnje pjesme.
sta se desava? sto se zavija kao prerijski vuk?
Ne sve , samo odabrane i posebne ...Drangulijice, znaci bio bi ti igracka... i tsj HIM, nisu sve pjesme lose, ali ne bi valjda morali sve albume preslusavati od prve do zadnje pjesme.
Mislim -pletenice...kao što sam i rekla.Mislis konjske repice?
Mesec se poceo smanjivati, pa i glasovi takosta se desava? sto se zavija kao prerijski vuk?![]()
Čagalj.sta se desava? sto se zavija kao prerijski vuk?![]()
Ja se kod frizera u procesima uglavnom osećam kao ameba po izgledu, pokisla mačka, beda i jad... ovo je za mene najfensije moguće-odeš kod frizera i izgledaš Woaaah! sa svim tim na glavi! Ludilo!
Šta ti je?Ja se kod frizera u procesima uglavnom osećam kao ameba po izgledu, pokisla mačka, beda i jad... ovo je za mene najfensije moguće-odeš kod frizera i izgledaš Woaaah! sa svim tim na glavi! Ludilo!![]()
Ništa, samo reagujem kako je ova devojka lepa kod frizera pre nego što je dobila finalni prizvod.Šta ti je?
IndyGo.. ti nisi moja tudja snowkova indigo..Ništa, samo reagujem kako je ova devojka lepa kod frizera pre nego štp je dobila finalni prizvod.
Ja kad odem..... to je fora je kad mi opere kosu-ja se osećam kao slepi miš, ne d'o Bog da neko uslika kako tad izgledam!
Whatever you said...IndyGo.. ti nisi moja tudja snowkova indigo..
Nije vise zlatkasta, sada je tamna i blago prosarana sijedima, nisam vise ono slatko dijete koje sam bio prije 20 godina, sada sam star i ruzan, ovo sam jednom bio:Ne sve , samo odabrane i posebne ...
Nemoj reći da ti niko nije pleo pletenicu ...
Tu nekada zlatastu kosu --nikada niko prstima nije umrsio?