gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Ako imate jakog Jarca u karti, nema šanse da odaberete nove tehnologije
I obrnuto ako imate jaku Vodoliju
I obrnuto ako imate jaku Vodoliju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima smisla, ja volim da rizikujem.Drugarica i ja imamo teoriju da ljudi biraju vakcinu prema hor. znaku
Ne, moji drugari samo tombolu piceЈе л играш шах на Калемегдану па си покупио ову фору од другара
Је л прошла тројка?Ne, moji drugari samo tombolu pice
Zavisi sta, al mesec u jarcu je psihopata skolski primerZnaci ako mi je pogresan horoskopski predznak zasluzujem da tzrknem
Dal si to misljenje formirala nakon iskustva s mesecom u jarcu ili je to apriori takoZavisi sta, al mesec u jarcu je psihopata skolski primer
Sta mislis da te u tom slucaju kandidujemo i za astrologiju, kao sto smo i za ekonomiju meheNadam se da razumete da se u horoskop razumem koliko u ekonomiju
Ne znam gde mu je bio mesec al imao je kriv racDal si to misljenje formirala nakon iskustva s mesecom u jarcu ili je to apriori tako
Да л је баш тако, другим речимаDal si to misljenje formirala nakon iskustva s mesecom u jarcu ili je to apriori tako
To znaci da laze, ne da je psihoNe znam gde mu je bio mesec al imao je kriv rac
Pa pogledaj dje ti je na onom chartuА где је мени месец и је л то универзално за бикове или не
Не знам где је чарт а не знам ни да л би знала где да гледамPa pogledaj dje ti je na onom chartu
E bukv, mada bih na ekonomiji vise stete nanelaSta mislis da te u tom slucaju kandidujemo i za astrologiju, kao sto smo i za ekonomiju mehe
Pogledacu ja, cekНе знам где је чарт а не знам ни да л би знала где да гледам
Ма нема везе, није важно. Значи није универзално
Ovde se zaista slazem, to je jedini pf za koji nikad ne bih dao pristanak da njime upravljas imajuc u vidu tvoje proleterske pozicijeE bukv, mada bih na ekonomiji vise stete nanela
Mesec ti je u vagi - estetika, neodlucnost.А где је мени месец и је л то универзално за бикове или не
Marenda organizirao sluzbu u moju koristOvde se zaista slazem, to je jedini pf za koji nikad ne bih dao pristanak da njime upravljas imajuc u vidu tvoje proleterske pozicije
Ne, samo tarotR zna neko natal da cita