- Poruka
- 55.168
Joj, pravila mi neka zenska, sa sve nekim italijanskim sirom, al meni virsle i testenina jokA jel si probao ti spagete sa virslama dragi moj smorisha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, pravila mi neka zenska, sa sve nekim italijanskim sirom, al meni virsle i testenina jokA jel si probao ti spagete sa virslama dragi moj smorisha
Nisam.A jel si probao ti spagete sa virslama dragi moj smorisha

Ja sam dosadniji sa tim receptom od stugoca kad nas je sve nagovarao da gledamo dr strangeaJoj, pravila mi neka zenska, sa sve nekim italijanskim sirom, al meni virsle i testenina jok
Pa šta znam, meni testenina može maltene svuda, a kiseli kupus sa mesom ima super ukus i još kad se dodaju makaroni i paradajz sos ili kečap, može biti neka eksplozija ukusa, treba probati ponekad.Ovo je posle makarona sa nutelom najuvrnutija stvar

A ovo nije lose sigurnoIsprobavam ovaj recept, obećava, nadam se da će biti dobar...
https://bonapeti.rs/recepti/r-173203-Makarone_sa_kiselim_kupusom?p=1
Makarone sa kiselim kupusom.
Pogledajte prilog 920699
NznmDa li to isto i za crni mesec u vagi? Ne pitam za drugara
XexeJoj, pravila mi neka zenska
Takoreći barila je ko viršlu
a dzaba strejt jeTi to bas dubioznoSad vidim da mi i običan mesec u vagi. Tri stvari sam samo znao napamet u vezi horoskopa, da mi Bik znak, Jarac podznak i taj crni mesec koji nem pojma šta znači
---
To ti mislis, a ovamo to bio poziv na keksa dzaba strejt je
Sam ti rekla nekad da si mi najbolja drugaricaJa pravim ekstra makarone sa prsutom (moze i panceta), jogurtom (moze i kisela pavlaka ko voli jace), parmezan, beli luk

Ma daTo ti mislis, a ovamo to bio poziv na keks
Jos ako su makarone bile barillaSad vidim da mi i običan mesec u vagi. Tri stvari sam samo znao napamet u vezi horoskopa, da mi Bik znak, Jarac podznak i taj crni mesec koji nem pojma šta znači
---

HahaSam ti rekla nekad da si mi najbolja drugarica![]()
Najbolje.Jos ako su makarone bile barilla
Što jel opet gladuješ do kolapsaAl bas ste zli sto sad pricate o makaronama![]()
Nemoj posle ja se salilaHaha
Dodji nekad, kupicemo j i ja i neko belo vince

KetoŠto jel opet gladuješ do kolapsa
Dobro, ti kupujes vinceNemoj posle ja se salila![]()