Redmond
Elita
- Poruka
- 18.184
Gledam opet There's Something About Mary i ne kajem se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne secam se dal sam to gledala, vrvt jesam ali romanticne komedije su bas onako proliv zanr, retko kada budu podnosljiveGledam opet There's Something About Mary i ne kajem se![]()
Cetiri vencanja i sahrana?Ne secam se dal sam to gledala, vrvt jesam ali romanticne komedije su bas onako proliv zanr, retko kada budu podnosljive
Ok, slaba sam na HjuaCetiri vencanja i sahrana?
Ovce nisu ukljucili?U istraživanju je učestvovalo 2000 muškaraca i žena, a rezultati pokazuju da najviše odnosa imaju — farmeri.
Ok
Isto ;(Pri tom je meni mesec u ribama
Hahah al bukvalno mi na vr jezika agaggaOvce nisu ukljucili?
Jooj.Isto ;(
Emocije su slabost ovih dana, bas je tesko priznati al horoskop ne lazeZasto ljudi za sebe danas govore da su emotivni valjda je fora da se prectavljaju kao psihopate a kriju one lepe emotzije a ne obratno
Можда је ипак могуће да се буде обоје хехеZasto ljudi za sebe danas govore da su emotivni valjda je fora da se prectavljaju kao psihopate a kriju one lepe emotzije a ne obratno
Nz, mislim da ih danas pokazuju vise nego ranije, tj da se vise insistira na njihovog pokazivanjuEmocije su slabost ovih dana, bas je tesko priznati al horoskop ne laze
Samo ironicnoNz, mislim da ih danas pokazuju vise nego ranije, tj da se vise insistira na njihovog pokazivanju
Pa ozb, msm ranije tek nisi smeo da ih pokazes, danas postoji kakva takva emocionalna agendaSamo ironicno
Da, temperatura je kao lotoМене стварно интересује зашто је данас поново новембар
Је л играш шах на Калемегдану па си покупио ову фору од другараDa, temperatura je kao loto
Gde ti je mesec? U jarcu?Pa ozb, msm ranije tek nisi smeo da ih pokazes, danas postoji kakva takva emocionalna agenda![]()
Zato što smo Zapadnjaci, a oni su edukovani povodom emocijaZasto ljudi za sebe danas govore da su emotivni valjda je fora da se prectavljaju kao psihopate a kriju one lepe emotzije a ne obratno
MoguceZato što smo Zapadnjaci, a oni su edukovani povodom emocija