gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Nznm, znam samo ono sto i svi drugi znaju, gde je neka planeta i toR zna neko natal da cita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nznm, znam samo ono sto i svi drugi znaju, gde je neka planeta i toR zna neko natal da cita
Ја више никад ништа нећу да питам за хороскоп јер на сваки одговор ја само имам још једно питање и ништа ми није јасно лолMesec ti je u vagi - estetika, neodlucnost.
Nije isto za sve bikove
Uf, zamisli mareta i tebe da senlucite tamo, ekonomija bi imala imidz sssr-a iz tries sesteMarenda organizirao sluzbu u moju korist
Vec si ga izucila?Ne, samo tarot
Pa neVec si ga izucila?
Da, to bas svi drugi znajuNznm, znam samo ono sto i svi drugi znaju, gde je neka planeta i to
Jeste.Ја више никад ништа нећу да питам за хороскоп јер на сваки одговор ја само имам још једно питање и ништа ми није јасно лол
Pa malo je napravila sranje onda sa onim zenama, al dobroJel se ložite na Tarot Bejb?
Ja malo da
@marenda*Uf, zamisli mareta i tebe da senlucite tamo, ekonomija bi imala imidz sssr-a iz tries seste
Буквално те ништа не разумем хДJeste.
Btw, kad sam krenula da trazim natal, ukucaj 5. str.
Jbmte zivote![]()
Šta, nisam ispratilaPa malo je napravila sranje onda sa onim zenama, al dobro
*ukucala.Буквално те ништа не разумем хД
Nz, bila mi je zanimljiva dok je zagovarala princip slobodne veze, tad sam je i zapratio, sad mi nie u fokusuJel se ložite na Tarot Bejb?
Ja malo da
Pa kao da joj se jave devojke koje su uznemiravane, ona ce da alarmira nadlezne, ovo ono, na kraju uradila rac. Kao da je htela samo dodatnu promocijuŠta, nisam ispratila
Да, сад и ја гледам, не налазим лол*ukucala.
Ukucala sam 5 str konverzacije random, i eto.
Nisam nasla natal na toj strani.
A to, da, ne znam šta bi sa timPa kao da joj se jave devojke koje su uznemiravane, ona ce da alarmira nadlezne, ovo ono, na kraju uradila rac. Kao da je htela samo dodatnu promociju
Да, сад и ја гледам, не налазим лол

Da li to isto i za crni mesec u vagi? Ne pitam za drugaraMesec ti je u vagi - estetika, neodlucnost.
Nije isto za sve bikove

Ovo je posle makarona sa nutelom najuvrnutija stvarIsprobavam ovaj recept, obećava, nadam se da će biti dobar...
https://bonapeti.rs/recepti/r-173203-Makarone_sa_kiselim_kupusom?p=1
Makarone sa kiselim kupusom.
Pogledajte prilog 920699