момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.219
A gde je @Jugoslav Čvarak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u kafani na religiji
Ovako to izgleda kad se dogovaraju dve normalne, socijalno prilagodjene osobePa kasam glupaa
Čujemo se da utanačimo![]()
Alo, probali smo neki i sa tobom da se lepo dogovorimo, al kad nećešOvako to izgleda kad se dogovaraju dve normalne, socijalno prilagodjene osobe
Tu sam voljeni moj.
Pa zato i kazem dve normalne osobe, kad je dogovor sa mnom, najmanje jedna osoba je nenormalnaAlo, probali smo neki i sa tobom da se lepo dogovorimo, al kad nećeš
Ahhh, moram da ti priznam da te tagujem najvise zbog ovako slatkorecivih upadaTu sam voljeni moj.
Ништа, царру он.Jbt pet poruka sam zaredao, evo sesta
Neki misle da je to komedija, međutim Čmarak je zapravo L.U.D.Vidim Jugi da se i dalje boris sa neznavucicevcima
Cvarak je umetnik trola, jedan od najboljih posle tebe i tri prazna mestaNeki misle da je to komedija, međutim Čmarak je zapravo L.U.D.
Ne, on je mrtav ozbiljan.Cvarak je umetnik trola, jedan od najboljih posle tebe i tri prazna mesta
Gde je tu Sosuke pitam se jaCvarak je umetnik trola, jedan od najboljih posle tebe i tri prazna mesta
Pisao je on, pominjao je toNe ozb, mozda ucinimo i dobro delo (odvratimo ga od potencijalne pljacke kojoj je vrlo blizu po mojim prst prognozama)
Dolazi 2024, u decembru, info iz prve rukeGde je tu Sosuke pitam se ja![]()
Od danas i drug Si može da prati moje kretanje.Много волим да сазнајем по твитеру сваки дан шта ново бил гејц сазна из чипа радмиле из качарева, помно пратим <333
Miskim da u tome i jeste umetnos', da svi pomislimo da je ozbiljan, a on se gusi od smijaNe, on je mrtav ozbiljan.
Ti si pogrešno pretpostavio da se šali, kad kaže da je poglavnik svinjske hunte cool
ma mislim na rang listi trolovaDolazi 2024, u decembru, info iz prve ruke
Дивно али и грозно срамите се честитамOd danas i drug Si može da prati moje kretanje.
I sta je rekao?Pisao je on, pominjao je to
Da, on je negde izmedju dzeg i jugeGde je tu Sosuke pitam se ja![]()
Povraćam direktno u grloДивно али и грозно срамите се честитам