момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.218
Al ja stvarno volim te razgovore o sminkama ili fudbalu, nekako su bezazlene i nevine, ima nesto iskonsko u njimai ja to radim, narocito kad upadnem na tlo shminke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ja stvarno volim te razgovore o sminkama ili fudbalu, nekako su bezazlene i nevine, ima nesto iskonsko u njimai ja to radim, narocito kad upadnem na tlo shminke
Lozio sam se na obekako se raspala gadura zla![]()
a jebotemis, treba ironicno samoLozio sam se na obe![]()
sta ces da gledas?Al ja stvarno volim te razgovore o sminkama ili fudbalu, nekako su bezazlene i nevine, ima nesto iskonsko u njima
A lik u zatvoru, zbog maloljetnica.da se pravim sa poznajem vise nego sto realno poznajem
Upadnem tako medju drugove koji pricaju u fudbalu i pitam "jel dzonson i dalje igra za seltik?"
Nadam se da je dobro, pa da čovjek može da se smije.Јерсте видели да је један левијатанац упао у бунар
ok, pocecu da verujem u bogaЈерсте видели да је један левијатанац упао у бунар
Mislis film?sta ces da gledas?
AaahahahahahhahahЈерсте видели да је један левијатанац упао у бунар
mhmMislis film?
Igracina je to bila opasnaA lik u zatvoru, zbog maloljetnica.
Nisam imao nista u planu, ti?
pa gledam tu rvatsku seriju novine, svidja mi se.Nisam imao nista u planu, ti?
Претпостављам да јесте.Nadam se da je dobro, pa da čovjek može da se smije.
Ne haha, Black OrpheusJeri to adaptacija lolite?
Od hrvackih samo ljubav u zaledjupa gledam tu rvatsku seriju novine, svidja mi se.
ali mozda bih malo da promenim
tacno sam znala da sam hot, evo naukaKaže Tarot Bejb da je naučno potvrđeno da hot ljudi ne umeju da voze
Bila bi fora da hitna spasi psa a njega ostavi