pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.158
kako si froki šta se radi na estradi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E i ja sam, nista lepse od hrskavog, vruceg leba i pastete
Vise sam mislila da sedimo ispod drveta i mirisemo cvece, al okA mogli bi mesto toga čistiti kuću, prati sudove, širiti veš (kačiti zavesu xD), al kad smo prokleti pa nam se ide raditi
Bolestan, navukao neku upalu ždrela (pretpostavka da je od neispravne vode, mada treba da se testiram an alergije, mrzi me), sad se kao lečim i mirujem, odlazim na posao doduše da plašim kolege najviše. Šta ima kod tebevas?kako si froki šta se radi na estradi
Шта ти је, Мики, да ниси болестан не дај боже?ja tju mozda na jesen da trazim posao
!Ma to on kao studenti, učiće od sutra. Ili forumašice na dijeti
nzm..nesto mi dosloШта ти је, Мики, да ниси болестан не дај боже?
Лези, бре, сачекај да прође...nzm..nesto mi doslo
kao..ajde idi radi
nego ne mogu leti..zbog vrutjine
Hej bre, nemoj odmah da mislis na najgore, bice sve okja tju mozda na jesen da trazim posao
ma evo zezam se ne radim na odmoriški sam ovog mjesecaBolestan, navukao neku upalu ždrela (pretpostavka da je od neispravne vode, mada treba da se testiram an alergije, mrzi me), sad se kao lečim i mirujem, odlazim na posao doduše da plašim kolege najviše. Šta ima kod tebevas?
Zasto?Припадник који поседује пса и пуши марихуану, не знам да ли увиђате ал то је већ виц само по себи
Јери може следеће питаљеZasto?
Jok. Sta tacno nije ok u povezanosti imati psa i pusiti marihuanu?Јери може следеће питаље
jesi@ariodante e drago mi je, svakako sam lupila![]()
Буквално ништа, фали ти трећи део једначине, та два су практично небитна.Jok. Sta tacno nije ok u povezanosti imati psa i pusiti marihuanu?
"pripadnik" je pripadnik romske nacionalne manjineJok. Sta tacno nije ok u povezanosti imati psa i pusiti marihuanu?