момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.226
Ti si nasa Marija (Zlata Petkovic)mozda budem zivela na kraju ipak u bugarskoj, moracu da izbrisem sve hejt tvitove na racun bugara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si nasa Marija (Zlata Petkovic)mozda budem zivela na kraju ipak u bugarskoj, moracu da izbrisem sve hejt tvitove na racun bugara
samo je jedna nasa Marija i otisla je i ostavila nasTi si nasa Marija (Zlata Petkovic)
Senna se prevrce u grobusenin potpis me asocira na dildo
McLaren SennaSenna se prevrce u grobu
Da, nemam još Dozvolluh za toliko konja.Pogledajte prilog 942228
Ja bih vise voleo da je u mojoj garazi
Da pogadjamo, to je tvoj auto?McLaren Senna
Taj auto nekad viđam ispred svoje zgrade
a kad je ljak i plus žanru?Sto mi zao bude kad je neko lep, a seljacina
Ne, taj ima 800 konja a meni je 100 neki plafondDa pogadjamo, to je tvoj auto?
Onda mi isto zao al na drugi nacina kad je ljak i plus žanru?
kako ti me žaoOnda mi isto zao al na drugi nacin
Ti si lep <3kako ti me žao
laj tu miTi si lep <3
lefša mi je od bruk bentona
Taj perpetumobile ce da radi kao sto je i moj kisobran u svojstvu padobrana kad sam skakao zgarazeima neka ekipa u kojoj je i vjelimir abramović, brat na marinu
kažu samo još da reše neku polugu i perpetumobil će da naprave
Koliko dana na ortopediji posle toga?Taj perpetumobile ce da radi kao sto je i moj kisobran u svojstvu padobrana kad sam skakao zgaraze
Taj Velja je svojevremeno govorio da je na bazi Tesline tehnologije napravio aparat za komunikaciju s vanzemaljcimaKoliko dana na ortopediji posle toga?![]()
mislim da je tvoj kišobran bolje radioTaj perpetumobile ce da radi kao sto je i moj kisobran u svojstvu padobrana kad sam skakao zgaraze
bio je dobar devedesetih, kada tebe nije bilo, posle je poludelTaj Velja je svojevremeno govorio da je na bazi Tesline tehnologije napravio aparat za komunikaciju s vanzemaljcima