gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači prskava glavaможе чак и Бадри.
Srbski domaćin ovo onoNeki bi rekli da je to uradio da bi dobio glasace, u sta sumnjam
sto? da je opet ubije neki crnogorac?Kako mi se svidja Ksenija Pajcin, valjalo bi je ozivljeti.
Да, брт, видиш докле је дошло!Znači prskava glava![]()
a sto si ti ljut na strki, sta ti je?Jos je gluplje kad ispricas vic koji ustvari nije vic a usput nije ni smijesno to sto ispricas, mozda jeste tebi ako pusis marihuanu.
Da ne pricam nivo gluposti kad to ne umijes ni da objasnis, mozda sagorelo od marihuane.
Nikako psa da uvezem tu, iako je bio onaj crtani Snupi.
Jos ga ti zacini sa ciganima.![]()
Jel znaš onu sevdalinku od Helge Šnajdera "Marijuhana ist niht gut."Не знам, ево напада ме да пушим неку марихуану, а ја немам ништа мајке ми, није наше, нашли смо!!!
Nisam. Malo je dosadno citati/slusati gluposti.a sto si ti ljut na strki, sta ti je?
Дај кажи нам нешто суперпаметно и занимљиво, ми овде само мудраце чекамо.Nisam. Malo je dosadno citati/slusati gluposti.
ali mi stalno pisemo gluposti na ovoj temi, to smo brendirali, a ti si dosao k namaNisam. Malo je dosadno citati/slusati gluposti.
Posle će da se vadi na Štokholmskiali mi stalno pisemo gluposti na ovoj temi, to smo brendirali, a ti si dosao k nama
joj sto je slatka i pegava dinah
Cak i crvenokosa, ovako regular je jos vise sinpyjoj sto je slatka i pegava dinah
Не, даи линкJel znaš onu sevdalinku od Helge Šnajdera "Marijuhana ist niht gut."
ovako je najlepsaCak i crvenokosa, ovako regular je jos vise sinpy
Ne bihsmo se sloziliovako je najlepsa
daj neko njeno tebi top izdanjeNe bihsmo se slozili
Бихсмо. И мени је овако преслатка.Ne bihsmo se slozili
Slao sam ti onaj snimak, tu mi je topcinadaj neko njeno tebi top izdanje