gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Шта тачно није океј у тој повезаности??22???"pripadnik" je pripadnik romske nacionalne manjine
Хехе. Одох напоље.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта тачно није океј у тој повезаности??22???"pripadnik" je pripadnik romske nacionalne manjine
ajde sokoleШта тачно није океј у тој повезаности??22???
Хехе. Одох напоље.
Буквално ништа, фали ти трећи део једначине, та два су практично небитна.
Ал много је глупо кад испричаш виц и онда мораш да га објашњаваш, сложићеш се.
Плус, ионако ни не знам да причам вицеве.
Jos je gluplje kad ispricas vic koji ustvari nije vic a usput nije ni smijesno to sto ispricas, mozda jeste tebi ako pusis marihuanu."pripadnik" je pripadnik romske nacionalne manjine
Pa šta hvaliJos je gluplje kad ispricas vic koji ustvari nije vic a usput nije ni smijesno to sto ispricas, mozda jeste tebi ako pusis marihuanu.
Da ne pricam nivo gluposti kad to ne umijes ni da objasnis, mozda sagorelo od marihuane.
Nikako psa da uvezem tu, iako je bio onaj crtani Snupi.
Jos ga ti zacini sa ciganima.![]()
Да али ја нисам ни испричала виц, јер не умем да причам вицеве.Jos je gluplje kad ispricas vic koji ustvari nije vic a usput nije ni smijesno to sto ispricas, mozda jeste tebi ako pusis marihuanu.
Da ne pricam nivo gluposti kad to ne umijes ni da objasnis, mozda sagorelo od marihuane.
Nikako psa da uvezem tu, iako je bio onaj crtani Snupi.
Jos ga ti zacini sa ciganima.![]()
Marihuana vjerovatno. Onda sve ima smisla i smijesno je.Pa šta hvali
Не знам, ево напада ме да пушим неку марихуану, а ја немам ништа мајке ми, није наше, нашли смо!!!Ja mislim Strikili da je on malo dečko nervozan
Koji tacno?Ko je ovaj novi?
Не знам, батице, баш ме постројио, малкице сам се наложила, хехе.Kaj ste se uzjogunili
Ima ih više?Koji tacno?
Pa verovatno, nije te bilo 5 meseciIma ih više?
UopaНе знам, батице, баш ме постројио, малкице сам се наложила, хехе.
Tako je dugo trajaloNije me bilo dve nedelje wtf
--
I mesec dana pre toga
--
A i cele ove godine nisam svoj, sačuvajte jedan snickers za mene
Moraces da sacekas drugi hristov dolazakhKako mi se svidja Ksenija Pajcin, valjalo bi je ozivljeti.