gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Знам, исто као ја што принципе имам, ено их, свако мало се по поду вукуHej, imam ja svoje dostojanstvo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам, исто као ја што принципе имам, ено их, свако мало се по поду вукуHej, imam ja svoje dostojanstvo!
Не знам али сигурна сам да ми га нећеш испричати.jer znaš onaj vic za internet i bila gejca i teslu
Јеебеш карактер ако није лабиланЗнам, исто као ја што принципе имам, ено их, свако мало се по поду вуку
Васо му ман увек биоЈеебеш карактер ако није лабилан
I šta kažeš, koliko ima tih zavesa? xDЗнам, исто као ја што принципе имам, ено их, свако мало се по поду вуку
Једна, ал има једно шест метара.I šta kažeš, koliko ima tih zavesa? xD
jel ravno ili cigovanoЈедна, ал има једно шест метара.
jer znaš ti vicić o internetu i gejcu i tesliI šta kažeš, koliko ima tih zavesa? xD
Au, kol'ka zavesa.Једна, ал има једно шест метара.
Ne, ali mislim da ga od tebe svakako neću saznati.jer znaš ti vicić o internetu i gejcu i tesli
Au koliki prozorAu, kol'ka zavesa.
gospodine puropreporučujem ovo gdine poštovani
Jel posećuješ neke polne prodavnicesenin potpis me asocira na dildo
kupile smo strep u onoj u tc zeleni venac, ali je nekako... bagljav. Mekan je koliko treba, ali se skida sa nekog siljka na koji je nasadjen. A i malko je kratak, potcenila sam se.Jel posećuješ neke polne prodavnice
Da, imaju prvo neku manju prostoriju sa samo čarapama, ali onda te puste u masivnu prodavnicu punu dildoakupile smo strep u onoj u tc zeleni venac, ali je nekako... bagljav. Mekan je koliko treba, ali se skida sa nekog siljka na koji je nasadjen. A i malko je kratak, potcenila sam se.
fantastican obituary!Teško sam pogodjen odlazkom ove zgadovštine.Kako je mogla da misli samo na sebe,ko će me sada zasmejavati.Dabog je udario kamijon šalim se,pametno je uradela,samo što mi stvarno žao.Neka je Stugi čuva,kad već neće Bog i sve najbolje
Znaš šta, u rac da ideš!