gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Jesi cula da je snejk otisla?Gatara sa Skadarlije je pogodila mnoge stvari Zorani Šulc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi cula da je snejk otisla?Gatara sa Skadarlije je pogodila mnoge stvari Zorani Šulc
Kako odvratno bicje
U kom smislu, zamonašila se sa foruma?Jesi cula da je snejk otisla?
Mnogo flertuje s patriotizmomKako odvratno bicje
nisam znaoNjoj je keva jedna nekada odlicna operska pevacica
Izbrisala svoju egzistenciju ovdeU kom smislu, zamonašila se sa foruma?
Дип шитIzbrisala svoju egzistenciju ovde
ju,svasta..Cao gane, ne necu da se diram dole, tj necu uz tvoju pomoc
Nema leba od operegretina keva nastupala na evroviziju
nisam, ti si dosadna i nezanimljiva ali si mi nekako draga i imas dobru siku i zanimljiva si i nisi dosadnaDosadan si decko
evo da si blize ja bi ti odma skinuo zavese i odneo u masinu ukljucio na 30 i stavio program za osjetljivo a i sireЈе л хоће неко да дође да ми опере завесе
Добро, не мора чак ни да опере, само нек ми их скине, боли ме глава и не могу да се пењем
Пристајем на све (само кажиииии реци шта хоћеш и живот тражи), може чак и Бадри.
Ок, Арио, знам да немаш завесе!
A niiijeeeeeKako odvratno bicje
podrzavam pivo i pecelje
hvala bogu, sta ce mi to, mada su venecijaneri daleko tezi za pranje.Ок, Арио, знам да немаш завесе!
Neki bi rekli da je to uradio da bi dobio glasace, u sta sumnjampodrzavam pivo i pecelje
Па у праву си, хтела бих. Да отвориш неко пиво кад си већ ту, да не устајем.evo da si blize ja bi ti odma skinuo zavese i odneo u masinu ukljucio na 30 i stavio program za osjetljivo a i sire
izvadio i zakacio nazad
al ti bi htela vise od toga i zato je dobro sto nisi blize
Ја имам и венецијанере. : (hvala bogu, sta ce mi to, mada su venecijaneri daleko tezi za pranje.