- Poruka
- 55.168
Nismo dosli ovde da se ponasamoPonasajte se, red sheruje ekran

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo dosli ovde da se ponasamoPonasajte se, red sheruje ekran
Sad ce da, kmh, sedne na njuPa gde moze da bude.. evo ziv nisam.
Volim kad si mudra.. ponekadNismo dosli ovde da se ponasamo![]()
Videh. Dekonstrukcija gone wild
UfVolim kad si mudra.. ponekad![]()
Pih, nema ga danas.Kako kolega? Ima li napretka.. prosipa li se po sebi pivo slag pena or samting..
A sto da ne.Ako šamponiram kosu 4 puta nedeljno, jel neophodno da koristim regenerator?
Konj zna zasta je to dobro..Pih, nema ga danas.
Pa ok, svidja mi se i sin moje drugarice i lik iz turisticke agencijeKonj zna zasta je to dobro..
Volim kad si podmukla ponekadPa ok, svidja mi se i sin moje drugarice i lik iz turisticke agencije![]()
Ja to u stvari mrzim, al savlada me nekad i onda moram budem gadnaVolim kad si podmukla ponekad![]()
Volim kad te savlada..Ja to u stvari mrzim, al savlada me nekad i onda moram budem gadna![]()
Au.. da nije Vlaška magija?Nasla sam smotuljak prasine na hodniku, u sveze usisanom stanu.
Evidence.
Aaaaha!Nasla sam smotuljak prasine na hodniku, u sveze usisanom stanu.
Evidence.
Господски посоДобро је да не радим ово за паре, леба не бих имала да једем, више сам на паузи него што радим.
Прослављање Дана побједе у Србији ми је хит највећи.Recitovali neke ljotićevske pesme na državnoj svečanosti povodom Dana pobede.
Обављам ту дужност уз много нервозе једном годишње.Ваао, како стојиш с кречењем?
Питам за другарицу.