Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa blago tebi schatje ako ne treba da se sminkas... mislim ako si zadovoljna sa izgledom koze i bez toga ;) Ali realno nemamo svi tu srecu. Vazno je ne preterivati kao i u svemu ali i lepo je to. A druga stvar: i ako se ne sminkam svaki dan i ja recimo volim ritual pre izlaska da se lepo nasminkam, nesto novo probam itd. Volim i da stavim minimalnu sminku kad idem na fax... i ako sam satima tamo necu da razmisljam o tome da li trebam da popravim tu sminku.
Inace nije samo to da je postojanija sa primerom (samo pomisli na zene koje imaju masnu kozu pa trebaju je popravljati svakih 2h), nego primer cini kozu nekako barsunastijom i ...ravnom... pa zbog toga em dosta je staviti manje tecnog pudera, em koza izgleda lepse prirodnije. Sad malo smesno ali: kao razlika izmedju farbanja ravne povrsine i neravne... za farbanje ravne povrsine je dosta manje farbe i lepse i izgleda i postojanije je. Da se ne lazemo sminkanje je farbanje... ;)

Cekam Avon Mosaic Effects da se pojavi kod nas! Bice valjda u petom katalogu...Svidja mi se ova bela verzija, nekako mi je vise za prolece... ali ima i crne- ta mi je vise nekako za Halloween :D

PROD_1140673_XL_2.jpg

PROD_1136854_XL_2.jpg

Bas su prelepi neki proizvodi u sledecem Oriflame katalogu!
Iii vidite sta se pojavilo:
Tender Care Cherry :zaljubljena:

22879_1.png

Odlucila sam da cu postati Oriflame konsultant.. vec sam dugo zadovoljna sa proizvodima a i dobro bi bilo da radim nesto malo pored faxa ;) Nikad ovako nesto pre nisam radila ali obozavam kozmetiku tako da mislim da je taman za mene... jedva cekam da mi stigne Startup Kit :cool:

Coco, baš lepo, srećno i želim ti puno uživanja i uspeha u radu! ;)

Sad mi je na stolu četvorka, znači da taj balzam izlazi u petici?

Opsednuta sam Tender Care-om i imam sve njihove mirise! :D

E podloga mi nije stigla, nestalo im, moracu da narucim iz ovog kataloga za 30 din vise, a dobro nije velika razlika. Ali stigla mi je krema Essentials Balancing Face Cream i moram da kazem, koristim Oriflame kreme vec vise od godinu dana i ova je prva koja mi ne odgovara. Jako je jeftina 75ml sam kupila za 200 din na snizenju. Pa da... kolko para tolko muzike. Prvi problem krema ima jak miris parfema. Iskreno smeta mi koristim ga vec 3 dana i stalno osecam da mi lice mirise na parfem. Druga stvar pece i stipa mi kozu tamo gde su mi bubuljice kad nanesem i onda jos 2-3 min - znaci NIJE za osetljivu kozu. Lepo hidrira kozu, hidratacija traje ceo dan dosta je naneti ujutro i uvece- znaci glavni posao odradi lepo i ne masti kozu...Ali taj miris i stipanje kad nanesem blizu bubuljica mi jako smeta. Jedva cekam da ovo potrosim pa opet uzmem Oxygen Boost kremu.
!Bsn(cV!EWk~$(KGrHqMOKi0EvN9qwlwVBL4nEiq0dw~~_35.JPG

:confused: potpuno sam razocarana oriflame braon maskarom

741_OriflameBeautyWonderLashMascara_1241377801.jpg

iako sam dala nekih 300 din bolje da sam dala duplo, ovako sam bacila pare.....uopste ne daju volumen, kao da je i nemam, cetkica je delovala obecavajuce ali je izgleda sastav maskare los....mozda kad se bude malo osusila ce da daje bolje rezultate.....

Cudno svi obozavaju tu Wonder lash maskaru samo ne braon nego crnu :) To im je jedan od top proizvoda. Ja se slazem da ne daje neki ekstra efekat, jednom sam pozajmila od drugarice koja kupuje tu maskaru vec 2 god samo menja, ponekad uzme Waterproof, ponekad Intense, pa original...ona je odusevljena, meni je ta maskara onako ...ok za te pare...ali radije cu dati 100din vise i kupiti bolju. Od Oriflame-a volim 2fx maskaru. Pocela sam da se bavim Oriflame-om pre 7 dana tako nekako i vec su narucili 5 kom. 2fx maskare a od ostale ni jednu. Ali istina je ako hoces stvarno kvalitetnu maskaru onda to nemoj traziti medju kataloskim proizvodima... bar to je moje iskustvo. Zanima me Avonova nova maskara: SuperExtend Extreme ima jako dobru reklamu... ali videcemo recenzije...

Cudno svi obozavaju tu Wonder lash maskaru samo ne braon nego crnu :) To im je jedan od top proizvoda. Ja se slazem da ne daje neki ekstra efekat, jednom sam pozajmila od drugarice koja kupuje tu maskaru vec 2 god samo menja, ponekad uzme Waterproof, ponekad Intense, pa original...ona je odusevljena, meni je ta maskara onako ...ok za te pare...ali radije cu dati 100din vise i kupiti bolju. Od Oriflame-a volim 2fx maskaru. Pocela sam da se bavim Oriflame-om pre 7 dana tako nekako i vec su narucili 5 kom. 2fx maskare a od ostale ni jednu. Ali istina je ako hoces stvarno kvalitetnu maskaru onda to nemoj traziti medju kataloskim proizvodima... bar to je moje iskustvo. Zanima me Avonova nova maskara: SuperExtend Extreme ima jako dobru reklamu... ali videcemo recenzije...

pa da i meni su rekli za crnu ali braon je bas losa....uzas....nikad vise je necu kupiti

:lol:

Ja ne razumem sta taj lol smiley znaci :confused: Jeste mislim da stvarno kvalitetne maskare ne mozemo naci u katalogu ali kvalitetne maskare ne mozemo naci ni po kataloskim cenama :D Realno ako nemas 800 din za maskaru onda ti je dobro resenje kataloski proizvod koji odradi posao. Jeste da ne perfektno al opet... bar imas maskaru. I Avon i Oriflame imaju i lose i ok/dobre maskare... ne mozemo da ih uporedimo sa Loreal ili MaxFactor ali realno ni ne treba kad nije ista cena.

Poslednja izmena:
Super Extend Extreme porucujem istog dana kad krene sledeca kampanja! Vec sam pocela da sakupljam porudzbinu. :)
Posto imam obicnu Super Extend, i zadovoljna sam sa njom sto se tice produzavanja trepavica, ali mi nekako ostanu tanke, pa onda uglavnom stavim jos jedan sloj neke druge maskare. :lol:

Neizreciva da li ti se dopala ta body souffle krema? Ja bas razmisljam da narucim to.... da ne koristim stalno dosadne kreme za ucvrscivanje koze...:confused:

i Terracotta Powder - cula sam samo lepe stvari o ovom puderu od drugarice i vidim da narucuju ljudi...a i po blogovima na netu pise da je odlican - da je mat i izgleda prirodno na kozi, pa moram da probam... :zaljubljena: ... cena je ok onako, malo visa nego slicni proizvodi obicno sto se tice kataloske prodaje - 700 din na snizenju.
22855_1-01.jpg

IIII da li ste vec imale priliku da probate Super Extend Extreme maskaru? :think:

Prošlog proleća sam razmišljala o kupovini tog bronzera i odustala, ali možda ga ovog leta probam. Sad neću, jer imam OPI bronzer koji mi savršeno odgovara, jedino što je bio limitirana edicija i više neću naći da kupim isti takav.

A tu maskaru nisam probala, niti ću, dosta sam Avon i Oriflame stavljala na oči, sad ću da ih počastim nekom deluxe.

Moram da imam ovaj Ecobeauty hidrantni tecni puder - pojavice se u sl. katalogu. Deluje mi kao da je taman za leto onako lagano prirodno i zdravo za kozu...

24327_1.png

Ta Ecobeauty kolekcija mi deluje JAKO kvalitetna, kreme imaju 98% sastojaka prirodnog porekla, tekstura je lagana i lepo hidrira. Oriflame je jako ponosan na ovu novu kolekciju- kako sam shvatila na sastanku. A vidim da i tecni puder sadrzi min. 95% sastojaka prirodnog porekla- ima certifikat od ECOCERT-a sto podrazumeva min 95%...to me bas odusevilo. Bas se nadam da cu imati priliku da probam ovo na sl. sastanku. I da bar srednje prekriva nedostatke... to je taman dosta preko leta meni.

Pa znam da je tecni puder za sve tipove koze. Ali obicno to sto je za sve tipove koze nije bas za onu masnu- kad je rec o hidrataciji... samo od mesovite do suve koze.. Pise da sadrzi organski Shea puter, tako da i ako ti sigurno nece izazvati bubuljice ili prosiriti pore- zbog prirodnih sastojaka... mislim da nije za bas masnu kozu zbog sjaja. Mada stvarno ne znam nov je proizvod... to samo ja glasno razmisljam. ;) Tu je link strana 19 pa procitaj :)
http://rs.oriflame.com/products/catalogue-viewer-next.jhtml

Back