Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
devojke koje su vise koristile avon, zanimaju me one njihove creme avon care i naturals koje su bolje za normalnu kozu?

Sonjice, ja Avon i prodajem i koristim, ali za te kreme, iskreno, ni sama nemam reči hvale.

Kao što je i Dušica rekla, što mojoj koži ne prija, možda drugoj pomogne, ali te kreme ne preporučujem, a i lično izbegavam.

Osim što prelepo mirišu, kao nega se kod mene nisu pokazale, a nije da sam odustala posle jedne.

Niti mi je ko drugi njih hvalio, ali nije bilo ni žalbi.

Pilinzi, gelovi za pranje lica i maske iz tih linija su okej, naročito pilinzi.

Veoma je gusto skoncentrisan u bočici i sasvim mala količina (dve kapi) je meni, recimo, dovoljna za kosu, a duga mi je do polovine leđa, pa ti vidi. :)

Trošim jednu bočicu mesečno u proseku jer često perem kosu, ne što se ona prlja, naprotiv, jako se slabo masti, već što volim da se brčkam i banjam 100x a week. :lol:

Utrljam ga od sredine kose (manje), pa ka krajevima (više), na vlažnu kosu, pa nakon feniranja malo razmažem po prstima (kapljicu samo jednu, veruj mi, videćeš, sve preko toga je previše) i prstima pročešljam kosu, ali izbegavajući teme, tamo ti nije potrebno nanošenje.

Zapravo, ja nikad nisam pročitala uputstvo, ali koristim ga tako, a i drugi, uostalom.

Javi utiske kako ti se čini kad ga probaš. :)

Cekala sam da Avon eye liner cetkica bude na snizenju da bi ustedila nesto malo i na kraju nema je vise u katalogu. Tako mi i treba kad sam skrta. Trebala sam da uzmem po punoj ceni. :(
Bas mi treba takva a nasla sam samo Artdeco za 750 din tu u Su.

Pa da, nisam narucila prvi put jer sam cula samo lose stvari o Avon cetkicama. Narocito one cetkice u setu. Sve moje drugarice koje su ih kupile su se pokajale, jedna Avon dama. I iskreno sam mislila da je i ovo bacanje para. Kasnije sam procitala recenzije i videla ovu kod iste drugarice, Avon dame i skroz je u redu. Ako gledamo koliko kosta onda je stvarno super.
Sacekacu jos sledeci katalog, ako se ni onda ne pojavi ostaje mi Artdeco, kad stigne stipendija ;)

Coco, stvari koje izađu iz kataloga se obično kasnije vrate u katalog, na one stranice sa specijalnim popustom, zvane "Poslednja prilika".

Ako nisu stavili zvonce ili uzvičnik kraj njega kad si ga poslednji put videla, onda možda nije ni izbačen, samo ga trenutno nema.

U svakom slučaju će ga gotovo sto posto biti u onim mali neto ponudama, po dosta sniženim cenama, ne znam dobijaš li to, ali uvek imaš da pogledaš na netu.

Dobila sam ga na poklon i mnogo mi se dopao:

(To je ovaj prvi)

0095.jpg

002-2.jpg

Svi su oduševljeni njime, nežno mi oboji usne koralno, presvučene diskretno sjajnom završnicom u sitnim, sitnim, sitnim šljokicama.

:) ja imam tri sjaja iz te kolekcije i obozavam ih....to su ova prva tri: Mocha Latte, Rave, Apple Cinnamon

086_thumb.jpg

sjajevi diskretno boje usne i idealni su i za dnevnu varijantiu, a sljokice daju dozu nestasnosti narocito kad se pomalo pocrni i kad krenu tolpiji dani....

Back