capricorno 76
Početnik
- Poruka
- 4
Da,to je kad se navuces na proizvode.Ja uvek jedva cekam novi katalog.Posto si iz NS,da te pitam dolazis li kod nas u Nov.sajma na sastanke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam nedavno potrosila ovu ljubicastu lotus masku! Moje iskustvo: maska nije losa, nije ni jako dobra. Svakako za svoju cenu je dobraSlican efekat ima kao Dead sea minerals maska. Bar na mojoj kozi.
![]()
E, meni danas stigao Treselle za mamu i Secret fantasy star za mene. I slatke male Planet spa turpije.![]()
ja sam jako zadovoljna sa njihovim maskama kao i: kremom za lice sa belim cajem, izbacili su na zalost piling sa zutim secerom i se buterom, serumom od blata, kremama za telo od blata i masline, pilingom za lice od belog caja, piling maskom od blata....dobra kolekcija ali imam zamerku na cenu
Narucila sam mindjuse sa srcima koje su posrebrene....imam problema sa alergijom na bizuteriju i bas me zanima kako cu da podnosim posrebren nakit....slatke su i iako me avon dama upozorila da ce mozda da potamne, bas me briga....za te pare, pa nek potraju jedno vreme....
Juce mi je stiglo:
http://3.***************/-Syh3qhHSeT0/TrUZQDxWBfI/AAAAAAAAAKI/DYw0i0-S110/s320/tender-care-chocolate.png
Jako sam zadovoljna! Em deluje super, em miris...mmmmmmm![]()