Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Narucila sam ovaj maslac za tijelo
more-maslac-za-tijelo.jpg

i ovu kremu za tijelo
silk-beauty-sensitive-body-cream-4237-p.png

Coco Sunset, hvala na informaciji. Nadam se da nisu slagali. Uglavnom gledaju da zaobiđu istinu, ali ako se direktno izjasne, trebalo bi da je to to.
Više sam volela Avon ranije, ali mislim da je Oriflame bolji, i proizvodi su nekako manje veštački.

Imam onaj oriflejmov korektor(trobojni).Posto mi je to prvi korektor u zivotu ne mogu da pokontam koju boju trebam koristiti za crvenilo a koju za podocnjake:rumenko:Moze li mi neko pomoci :Dili da ga smatram promasenom investicijom?Inace nisam fan ni oriflejma ni avona al me jurcaju sa katalozima pa ponekad kupim:rumenko:

stigao mi puder parfimisani oriflame-a....jak miris ali nije tropski iako je na slici mango i pise tropical...vise je cvetni i osvezavajuci....ne bih ga stavljala svaki dan ali onako za osvezenje je odlican....

Imam onaj oriflejmov korektor(trobojni).Posto mi je to prvi korektor u zivotu ne mogu da pokontam koju boju trebam koristiti za crvenilo a koju za podocnjake:rumenko:Moze li mi neko pomoci :Dili da ga smatram promasenom investicijom?Inace nisam fan ni oriflejma ni avona al me jurcaju sa katalozima pa ponekad kupim:rumenko:

Hej, polako! Nije promašena investicija, baš naprotiv! :)

Zeleni je za bubuljice i crvenilo na koži.

Žuti je za malo blaže podočnjake.

Bež je za finese, malo tamnije podočnjake, najjači od ta tri.

Samo polako, četkicom ili tapkanjem.

Hej, polako! Nije promašena investicija, baš naprotiv! :)

Zeleni je za bubuljice i crvenilo na koži.

Žuti je za malo blaže podočnjake.

Bež je za finese, malo tamnije podočnjake, najjači od ta tri.

Samo polako, četkicom ili tapkanjem.

Hvala ti puno na pomoci,naravno da sam ja sve pogresno odradila:) pa se posle cudila zasto izgledam i pored sloja pudera nanetog preko,kao rakun.

969830_555677887832504_1345563503_n.jpg

Tu su "uzivo" (koliko se vidi) ako nisi sigurna za nijansu.

Meni je stigao Avon Speed Dry 30 sec - Mambo Melon. Dopada mi se lak :) Kvalitet je ok, a nijansa je prelepa, letnja boja. Cetkica je malo neposlusna ali... prezivecu.

Uzela sam kremicu za lice baki (!) sa lavandom - Pure Nature. Trazila je :D
A meni:

$(KGrHqNHJBEFEik)i9kTBRKcPDdW-g~~60_35.JPG

Konacno je na stanju cekam ga vec mesecima. Pre sam koristila stari Growth Booster (taj je super) ali mi drugarica rekla da je ovaj jos bolji, pa da vidim...
I maskaru Extendalash Very Me. Bas me zanima kakva je. Sutra stize.

Prezadovoljna sam sa Very Me Extendalash maskarom, ne mogu da verujem koliko je dobra a platila sam je 200 din... kako je moguce da je ova maskara bolja od Maybelline Rocket ili Falsies... da mi neko objasni. Ovi iz Oriflame-a nisu normalni, trebali bi da je reklamiraju mnogo vise. :worth:

Najtoplija preporuka, izgubiti necete nista kataloska cena je 280 din a garantujem da ce vas pozitivno iznenaditi! :) 2-3 sloja i trepavice budu ogromne, prvo produzuje a posle toga daje i volumen.

Dobila na poklon:

oriflame-200-diamond-cellular-micellar-solution-cleanser-400x400-imadmwghbhy9zqgq.jpeg

Lepo skida sminku, jedino ne skida najbolje gel liner (isti problem sam imala sa Eucerin micelarnim) fino mirise, ne susi kozu.
Pa ja bas i ne obozavam micelarna sredstva, ali mislim da je skroz ok.

Kupila:

images

Skroz je ok, ali vise je za leto... em jer smiruje kozu (stvarno) sto je super nakon depilacije ili brijanja, em hidrira taman toliko koliko mi je onda potrebno.
Sad sto se hidratacije tice treba mi nesto masnije, pre sam koristila Happy Skin za normalnu kozu i taj losion je bio fantastican.

Back