Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja merkam katalog Avona već 2 meseca, čekajući da Tresel (ili kako se već piše, ima negde duplo slovo) izađe po jeftinijoj ceni ili da budu 2 za 2000
i izašao konačno, ali ne znam koji drugi da odaberem
inače Tresel obožavam, divan je :zaljubljena: i postojan

Verovatno zavisi od Avon dame... ako ne pise u katalogu da ces dobiti tester sa parfemom onda ces dobiti samo ako ce ti Avon dama pokloniti.

Ja obicno poklanjam uzorke (najcesce ruz ili parfem) ako je narudzba veca od 500din. Ali Oriflame testeri kostaju 15 din, mislim da su Avon testeri skuplji.

Verovatno zavisi od Avon dame... ako ne pise u katalogu da ces dobiti tester sa parfemom onda ces dobiti samo ako ce ti Avon dama pokloniti.

Ja obicno poklanjam uzorke (najcesce ruz ili parfem) ako je narudzba veca od 500din. Ali Oriflame testeri kostaju 15 din, mislim da su Avon testeri skuplji.

:think:
pa znam da sam pre dobijala uz porudžbine, kad god sam naručivala to nije bila neka sitnica
ovo je bila porudžbina od 2600:lol:
mislim nije meni do jednog testera, ne možeš se od toga namirisati :) ali parfeme do sad što sam kupovala kupljeni su jer sam ih isprobala ili kod drugarice ili sam nekim slučajem dobila tester
nisam nikad ni videla da piše u katalogu da se dobija tester

Poslednja izmena:
Stigli su mi ova maskara, neseser i maska za spavanje koju sam okačila na temi o poslednjim kupovinama.

Maskara je odlična, veoma slična onoj Lancome Hypnose - Star Eyes, a šest puta jeftinija.

Četkica sjajno izvlači trepavice, daje im lepezastu gustinu i divnu dužinu bez slepljivanja i grudvica, mada moram da kažem da sam se mrštila na nju prva tri nanošenja.

Nakon nekoliko dana sam je već zavolela, kada se formula nakon otvaranja malo promenila. I sada nije vodnjikava, već sasvim taman.
40845537

xFwLzg8oF0YiuVWo_display.jpg

:think:
pa znam da sam pre dobijala uz porudžbine, kad god sam naručivala to nije bila neka sitnica
ovo je bila porudžbina od 2600:lol:
mislim nije meni do jednog testera, ne možeš se od toga namirisati :) ali parfeme do sad što sam kupovala kupljeni su jer sam ih isprobala ili kod drugarice ili sam nekim slučajem dobila tester
nisam nikad ni videla da piše u katalogu da se dobija tester

Bude ponekad retko mada sad vec ni ja nisam videla davno narocito ne u Avon katalogu... pise ako narucis onaj ili ovaj proizvod dobijas tester ruza, parfema.
Menjaj Avon damu :D Ili je zamoli da ti ponekad ubaci neki tester. Verovatno hoce.

Sto se tice testera inace, meni jedan ruz brzo dosadi pa cesto koristim uzorke :D Ovako taman potrosim dok mi ne dosadi. Ako mi se JAKO dopadne ruz samo cu ga onda kupiti.
Kupujem jos i sampone i balzame, kreme za lice tako ponekad da ne bih trebala da nosim sve i svasta kad putujem da bude laksi kofer (15 din je mislim smesno). I obavezno kad hocu nesto da probam da vidim da li ce mi odgovarati...
A kremu za podrucje oko ociju - koristim BioClinic- isto testere, jer 15 (15ml) testera placam 3x manje nego ceo proizvod.

Sad sam narucila ovo, dosadio mi malo Tender Care pa da probam nesto novo:

prod_1143274.jpg

Poslednja izmena:
Sebi narucujem svetlucavi losion:

Sparkle_in_Paris_510b70361004d.jpg

Nadam se da su sitne sljokice taman da koza bude lepa i blistava ali da ne izgledam kao disco kugla :)

Mami Tender Care sa kokosom.

Jos cu da vidim za poklone... drugaricama, ovaj set sigurno jer fino mirise i kupci su bili zadovoljni:

images

Ostalo videcu :think:

Nista od losiona Sparkle In Paris, kupila ga komsinica cim je stigao... narucicu neki drugi put :D

Ali dobila sam lak za nokte: poluprovidnu nijansu ballerina.

DSC_0620-500x332.jpg

Nije moja slika.
Jako sam zavolela Speed Dry lakove, ne traju bas dugo, 3 dana cak i sa dobrim premazom... ali se brzo osuse i volim nijanse.

Poslednja izmena:
Narucila sam zeleni Clearskin piling posto sam cula da je jako dobar:

prod_1086095_lg.gif

Pocela sam da koristim ovu kremu za predeo oko ociju:

myMAtfjlje4vuiK-DejuSnw.jpg

Nisam odusevljena, ali radi posao dobro hidrira i osvezava kozu. Nisam primetila da smanjuje tamne krugove... jos.
Jako sam volela staru klasicnu Oxygen Boost kremu za lice, steta sto je vise nema...

Opet kupila sad 3. put:
Odlican dezodorans!

23739small.jpg

Nova Sensual Velvet kolekcija ruževa i lakova, koju prati i predivni neseser sa vintidž dezenom:

image-6829-view.jpg

- - - - - - - - - -

Spojler je bio neophodan zbog prevelikog formata, ali se zato odlično vidi ono unutar njega. Kvalitet fotografije - odličan! :)

- - - - - - - - - -

Neseser:

27201_1.png

Love is in the air set je meni mama kupila prošle godine, nisam sigurna koliko su ti proizvodi sveži, s obzirom na to da su takođe iz limitirane Valentinovo kolekcije.
U svakom slučaju su sigurno okej i rok trajanja im mora biti dug, ali čisto da ti kažem.

Čokoladni gel za tuširanje je diiivan, diiivan, ja sam pred praznike uzela taj set. Koža božanstveno miriše. ;)

- - - - - - - - - -

A što se kupke tiče, mmm, jedva čekam da mi padne šapa, pretprošle godine je ovim povodom bila jedna sa marcipanom, još uvek grdim sebe što se nisam živa zazidala bočicama zaliha... :lol:

Back