Dosadili ste s tom Milom i Dinkom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloba je imao Arkana, a Vučkodlak Velju Nevolju. Arkan je bar bio kriminalac velikog formata, a Velja je psihički bolesnik i huligan.Iza ovog režima ostaju krvavi tragovi. Počelo je sa isplivavanjem Cvijanovog leša iz Dunava, a sad se došlo do gaženja studenata po ulici. Bilo je tu svašta između toga - klanje i mljevenje ljudi i pravljanje ćevapa od njihovog mesa, padanje nadstrešnica na desetine ljudi i dvocifren broj žrtava itd. itd.
Vučkodlak pokazuje nervozu od kad su počeli studentski protesti. To je vesnici njegovog kraja i on je svjestan toga. Sloba je vladao 12-13 godina, žuti su vladali 12 godina, Vučkodlak je ušao u 13. godinu vladavine i neće još dugo!meni je upecatljivo kako je Vucic pobeleo na konferenciji.
Kad su to Nikola Samardžić i Gruhonjić pa jahali?Tj glasine koje si sa zadovoljstvom namerno širio, bez obzira na to što si znao da su u pitanju samo glasine smišljene ne bi li Nikola Samardžić, Dink Gruhonjić & Co ponovo uzjahali.
Možda se zbog potresa mozga i frakture lobanje ide na kontrolne preglede? A ja naivan mislio mora se na neurohirurgiju…
Pogledajte prilog 1672582
Arkan ubijen - Sloba pao. Velja Neovolja zatvoren - Av, šta? Pa... pa... pada!Sloba je imao Arkana, a Vučkodlak Velju Nevolju. Arkan je bar bio kriminalac velikog formata, a Velja je psihički bolesnik i huligan.
Brate, svi smorili.Dosadili ste s tom Milom i Dinkom
![]()
Dosadili ste s tom Milom i Dinkom
![]()
Izgeda obnarodovala Mila Pajić lično. Mada, ko bi ga znao, možda se zbog tolikih povreda kičme i glave i ne ide na neurohirurgiju i ortopedsku, nego samo na kontrolni pregled…
Pogledajte prilog 1672585
Mehh... nije nešto@suave post meseca.Bolje i stara cupi nego bez![]()
Registracija: BG 930 CF
Devojka je imala sreću. Samo malo drugačiji ugao pada, da je udarila glavom u ivičnjak, mogla je da ostane mrtva.Tebi zao sto je tvoj kolega "lojalista" nije napravio trajnim invalidom.
Rekao bih da se više povredila kad je sletela sa auta nego od udarcaDevojka je imala sreću. Samo malo drugačiji ugao pada, da je udarila glavom u ivičnjak, mogla je da ostane mrtva.
Ma nisu samo oni. Javio se i njihov kolega Felinger.Dosadili ste s tom Milom i Dinkom
![]()
Kad se budete ponovo prebrojavali sa SNS-om možda nekom i bude jasno, al’ džaba, ne sme da se talasa.Otkud tebi da sam ih sa zadovoljstvom širio?
Opet neka provokacija?
Kako je jaukao kad su mu fotošopirali naci šlem.Ma nisu samo oni. J avio se i njihov kolega Felinger.
Nzm. Podsetilo me na upotrebe i zloupotrebe osoba koje teško da bi prošle i neurološki pregled… kao Tišmina Upotreba čoveka.Otkud tebi da sam ih sa zadovoljstvom širio?
Opet neka provokacija?
Možda je imao bolju sliku sa pravim šlemom?Kako je jaukao kad su mu fotošopirali naci šlem.
Rekla sam ti da me ne interesuju ti sofizmiMa nisu samo oni. Javio se i njihov kolega Felinger.
Budala.Možda je imao bolju sliku sa pravim šlemom?
Sofizmi? Sa koje sve strane?Rekla sam ti da me ne interesuju ti sofizmi
Još jednom: ne smatram da bilo šta što bi se dešavalo zahvaljujući nečijem političkom aktivizmu može da bude razlog za bezizborne transfere vlasti. Demokratija je olovka u ruci.Rekla sam ti da me ne interesuju ti sofizmi
Sa strane da Dinkom, Milom i sad Čankom pokušavate da istrolujete opravdanu i autentičnu studentsku borbu protiv čudovišta.Sofizmi? Sa koje sve strane?
Niko ne troluje: tu “autentičnu studentsku pobunu” je započela plaćena aktivistkinja Mila Pajić, studentkinja Dinka Gruhonjića mnooogo pre nesreće sa nadstrešicom, još u septembru je krenula sa blokadama Rektorata u NS, ili je možda pare koje za to prima od Soroša čine vidovitom?Sa strane da Dinkom, Milom i sad Čankom pokušavate da istrolujete opravdanu i autentičnu studentsku borbu protiv čudovišta.