Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Iza ovog režima ostaju krvavi tragovi. Počelo je sa isplivavanjem Cvijanovog leša iz Dunava, a sad se došlo do gaženja studenata po ulici. Bilo je tu svašta između toga - klanje i mljevenje ljudi i pravljanje ćevapa od njihovog mesa, padanje nadstrešnica na desetine ljudi i dvocifren broj žrtava itd. itd.
Sloba je imao Arkana, a Vučkodlak Velju Nevolju. Arkan je bar bio kriminalac velikog formata, a Velja je psihički bolesnik i huligan.

Tj glasine koje si sa zadovoljstvom namerno širio, bez obzira na to što si znao da su u pitanju samo glasine smišljene ne bi li Nikola Samardžić, Dink Gruhonjić & Co ponovo uzjahali.

Možda se zbog potresa mozga i frakture lobanje ide na kontrolne preglede? A ja naivan mislio mora se na neurohirurgiju…

Pogledajte prilog 1672582
Kad su to Nikola Samardžić i Gruhonjić pa jahali? :rotf:
Mislim da na sajtu Peščanika u arhivi imaju emisije u kojima Samardžić govori protiv tada vladajućih demokrata.

Otkud tebi da sam ih sa zadovoljstvom širio?

Opet neka provokacija?
Nzm. Podsetilo me na upotrebe i zloupotrebe osoba koje teško da bi prošle i neurološki pregled… kao Tišmina Upotreba čoveka.
77AE490B-451D-4B1E-AED7-5B83DB332511.jpeg

Poslednja izmena:
Sa strane da Dinkom, Milom i sad Čankom pokušavate da istrolujete opravdanu i autentičnu studentsku borbu protiv čudovišta.
Niko ne troluje: tu “autentičnu studentsku pobunu” je započela plaćena aktivistkinja Mila Pajić, studentkinja Dinka Gruhonjića mnooogo pre nesreće sa nadstrešicom, još u septembru je krenula sa blokadama Rektorata u NS, ili je možda pare koje za to prima od Soroša čine vidovitom?

A3385419-611F-4BFB-BAE9-AF7CA2409BA3.jpeg

2CE3FF0C-736C-4B75-99FF-D83AAE3A330A.png

Back