Ударио брат на брата - Информер напао Хепи да подржава студенте

Otrgo se Peconi? :D

Мало вероватно. Њему су Редикули обезбедили да "покупује" скоро све фирме које данас има. То је била цена подршке Коштунициној мањинској влади.

Оно, тај је вечно њихов.

Мало вероватно. Њему су Редикули обезбедили да "покупује" скоро све фирме које данас има. То је била цена подршке Коштунициној мањинској влади.

Оно, тај је вечно њихов.

Hm.. taj Peconi... užasne stvari sam čula od bivšeg rukovodioca u Vitalu, šta se dešavalo nakon što je Peconi kupio... tad u vreme Koštunicine vlade.
Kako su se ophodili prema inženjerima, kako su ih maltretirali, zvali na razgovor, čak i fizički maltretirali - blagi užas

Hm.. taj Peconi... užasne stvari sam čula od bivšeg rukovodioca u Vitalu, šta se dešavalo nakon što je Peconi kupio... tad u vreme Koštunicine vlade.
Kako su se ophodili prema inženjerima, kako su ih maltretirali, zvali na razgovor, čak i fizički maltretirali - blagi užas

Нисам чуо за физичко малтретирање, мада ћелави јесте долазио ту са тим његовим мајмунима, али је факат за пар месеци разјурио скоро сав искусан технички и технолошки кадар.

Витал му је дат буквално за конзерву рибе.

Од свих приватизација у Врбасу, Виталци су очекивали највише, а прошли убедљиво најгоре.

Изјебали их редикули онако на редаљку, да се захвале Врбасу што је гласао за њих 2004-те... :roll:

Нисам чуо за физичко малтретирање, мада ћелави јесте долазио ту са тим његовим мајмунима, али је факат за пар месеци разјурио скоро сав искусан технички и технолошки кадар.

Витал му је дат буквално за конзерву рибе.

Од свих приватизација у Врбасу, Виталци су очекивали највише, а прошли убедљиво најгоре.

Изјебали их редикули онако на редаљку, да се захвале Врбасу што је гласао за њих 2004-те... :roll:

Pa ja sam čula i za pretnje i fizičko maltretiranje onih inženjera koji su imali primedbe na rad.. Naravno, većinu su razjurili. Jedan od njih je bio čovek koji mi je pričao o tome. Tragedija nekada uspešnog preduzeća.

Divergencija: on mi reče da je vital za vreme SFRJ toliko zarađivao da nisu znali šta će sa novcem. Pošto nije bilo privatno preduzeće već državno, tj društveno, kaže da su oni u upravi smišljali načine kako novac da potroše: od kupovine zgrada u primorju, do 13. i 14. plata.. Kada nema gazde koji se bogati, celo preduzeće je imalo benefita. No međutim, .... uvek se pravi neko sranje kod nas.. Izgleda da je svaki čovek lakom na novac i jedino čvrste regulative i potencijalno zatvor može ljude da uzdržava od krađa.

Pa ja sam čula i za pretnje i fizičko maltretiranje onih inženjera koji su imali primedbe na rad.. Naravno, većinu su razjurili. Jedan od njih je bio čovek koji mi je pričao o tome. Tragedija nekada uspešnog preduzeća.

Divergencija: on mi reče da je vital za vreme SFRJ toliko zarađivao da nisu znali šta će sa novcem. Pošto nije bilo privatno preduzeće već državno, tj društveno, kaže da su oni u upravi smišljali načine kako novac da potroše: od kupovine zgrada u primorju, do 13. i 14. plata.. Kada nema gazde koji se bogati, celo preduzeće je imalo benefita. No međutim, .... uvek se pravi neko sranje kod nas.. Izgleda da je svaki čovek lakom na novac i jedino čvrste regulative i potencijalno zatvor može ljude da uzdržava od krađa.

Не кажем да није било, кажем да ја нисам чуо за то. Факат јесте да је скоро цео технички и технолошки кадар разјурио.

То што је Пецони радио у Виталу неких 4-5 година (и у Медели исто, само Медела није пре него што је он ставио шапу на њу ни приближно толико добро стајала као Витал) се са становишта пословања може назвати таквим коктелом идиотизма и дилетантизма да о томе могу да се пишу уџбеници.

Углавном, Витал ради, али је бледа сенка некадашњег имена (илити бренда, како се сад модерно каже на српском) са скоро 200 година традиције.

Сад Витал од Инвеја нико озбиљан неће ни да купи, јер је на конто Витала узето неких 180 милиона евра кредита, а сама фабрика је одавно застарела.

Штета. Ја сам на неки начин Виталско дете, деда ми је тамо радио. Запосленик у Виталу је био аристократија у Врбасу.

To je neka fora da se omraženi Peconi veže za studente. Novi tajfun pored Đilasa. :lol:
Svidja mi se što na internetu možeš da nadješ samo 1 sliku od Peconija
Pametnom dosta
...

Pa gde da @Stojkov Menidjer udari na Tihog...

Ko ne skace nije Hepi :zurka:

Директно.рс: Ударио брат на брата - Информер напао Хепи да подржава студенте
http://www.nspm.rs/hronika/direktno...informer-napao-hepi-da-podrzava-studente.html

...
1758226504081.jpeg

Back