Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Повећај плате онима који могу да те угрозе, смањи плате онима који ти не могу ништа ... и решен проблем.
Vide ljudi nisu glupi, deca nemaju cenu.
Danas student sutra neko drugi će da strada...ne možeš večno novcem kupovati "mir"

Jel to nešto strašno?
Hteo da sačuva dete

Meni je grdje da neko radi za Američku službu... preko Žute veze...
Studenti masovno kradu decu iz automobila, i ja sam to čitao u Informeru, a bilo je nešto i na Pinku.

Ali kad kreneš da ih gaziš po trotoaru, onda ne smeju.

Poslednja izmena:
Registracija: BG 930 CF
Vlasnik auta?
internet-explorer-meme-3.jpeg

mislis kako ona prva pocinje da ih psuje
naravno da jesam ali na verbalni napad nije odgovor fizicki.

gde je sad frederikova empatija da kaze kako su babu udarili i da to nije lepo.

Дакле, баба је ишла редом и ударала студнете, а пала је након што је студенткињу ударила преко лица, избивши јој пиштаљку, студенткиња је покушала да је удари и баба је самоиницијативно пала,

а затим се правила да је лоше и у нсвести и није хтела да устане кад су редари покушали да је усправе, како би од себе направила жртву, иако је она била напасник.

eno ludak ke nja kako mu je kao žao ali pazi, on ne može samo da osudi ono što se desilo nego mora da kaže:
kako su to protivzakoniti skupovi.. pa glupane ti si predsednik države. ako su protiv zakona zašto država ne radi svoj posao i ne sprovede zakon?
i naravno pominje neku babu iz Novog Sada što je napušili studenti ispred pijace i izjednačava njen slučaj sa pokušajem ubistva u Beogradu..

Ja ne branim vozača, ali zar je ok blokirati ulicu normalnim ljudima kojima je pun k svega...kao što u austriji aktivisti se uhvate za rukice i blokiraju normalnim gradjanima ulicu da ne mogu kolima da prodju, i ljudi izadju iz kola i premlate tu gamad ili ih odnesu sa ulice. Narod žuri, ide na posao, radi ne džabolebari ko pojedini aktivisti i dokoničari.

сасвим је ок блокирати улицу на 15 минута када то раде нормални људи којима је пун к свега.

Аустрија и Србија не могу да се пореде. Аустрија је нормално друштво, а Србија ненормално.

Ja ne branim vozača, ali zar je ok blokirati ulicu normalnim ljudima kojima je pun k svega...kao što u austriji aktivisti se uhvate za rukice i blokiraju normalnim gradjanima ulicu da ne mogu kolima da prodju, i ljudi izadju iz kola i premlate tu gamad ili ih odnesu sa ulice. Narod žuri, ide na posao, radi ne džabolebari ko pojedini aktivisti i dokoničari.
ako žuri na posao nek krene pola sata ranije.. i ne znam ko žuri na posao u 12 popodne.. rano ti je za sendvič batice, izgleda da si mnogo gladan

Ovde je u pitanju Srbija a ne Austrija.
:) :) :)

Дакле, баба је ишла редом и ударала студнете, а пала је након што је студенткињу ударила преко лица, избивши јој пиштаљку, студенткиња је покушала да је удари и баба је самоиницијативно пала,

а затим се правила да је лоше и у нсвести и није хтела да устане кад су редари покушали да је усправе, како би од себе направила жртву, иако је она била напасник.

Ono što je meni potpuno neshvatljivo jeste da ovde neko govori o "stranama" i kaže mi da "ako želim da pričam o prerađenoj studentkinji, moram da pričam i o pretučenoj babi".

сасвим је ок блокирати улицу на 15 минута када то раде нормални људи којима је пун к свега.

Аустрија и Србија не могу да се пореде. Аустрија је нормално друштво, а Србија ненормално.

U Austriji je premijer podneo ostavku cim su krenule price oko moguce korupcije.

Takvo je to drustvo.

Vozio je po trotoaru, gde je devojku pokosio

Ja ne znam kako te nije sramota.

Kako ti i tebi slicni, koji relativizujete pokusaj ubistva gazenjem automobilom na trotoaru, zivite sa sobom?

Nekome je važnije da ne zakasni kod tetke na ručak, nekome je važnije da živi u pravnoj državi.

Prioriteti se razlikuju.

Jel potvrdjeno negde?

Ipak mi nije tako delovalo, imala je srecu da je instiktivno poskocila i izbegla udarac u noge i pad pod auto.

Мислим да се повредила приликом пада са аутомобила.

Иако се пажљиво спустила, инерција ју је вукла ка правцу у коме ју је носио аутомобил, па је главом ударила у асвалт.

А приликом самог удара аутомобила је добро одреаговала, ту је могла највише да настрада.

Злочинца треба бацити у тамницу, никада да не изађе.

Ne. Zapravo, baš ti ljudi koji su na ulicama su ti kojima je pun k... svega. Ove lopovske vlasti, zaduživanja države, ispiranja mozga i kojekakvih maloumnika koji su na funkcijama.
Precednik moje opštine ceo dan kači po društvenim mrežama kako sve to Hrvati podrivaju i kako je sve ovo plan za "veliku Hrvatsku". Ej, milion problema imamo. Ali milion! On ceo dan kači mimove i fotomontaže i targetira decu. E protiv toga se bore ti što blokiraju sve živo. I treba da se blokira, ne par ulica po Beogradu nego sve

Back