Ударио брат на брата - Информер напао Хепи да подржава студенте

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.777
...

Pa gde da @Stojkov Menidjer udari na Tihog...

Ko ne skace nije Hepi :zurka:

Директно.рс: Ударио брат на брата - Информер напао Хепи да подржава студенте
http://www.nspm.rs/hronika/direktno...informer-napao-hepi-da-podrzava-studente.html

...

Haha pa pazi hepi ipak nije baš u toj meri pro-režimski mediji kao recimo pink ili informer, mislim da je hepi dosta pro-ruski orijentisan mediji ali ne nužno toliko i pro-režimski jer ipak kod njih u onim Aktuelnostima neretko gostuju i ljudi koji su otvoreno anti-režimski nastrojeni i koji često gostuju i po nekim alternativnim medijima na Youtube-u i pljuju vlast, kao recimo onaj dr. Dragan Petrović (koji tamo jako često komentariše rat u Ukrajini) za koga se otvoreno zna da ne voli Vučića i naprednjake, e sad jedino što te anti-režimski orijentisane ljude zovu samo da komentarišu rat u Ukrajini ili na Bliskom Istoku i Gazi a ne daju im baš priliku i da komentarišu dešavanja kod nas i otvoreno kritikuju režim, ali makar za razliku od onih goWana i sektaša i dežurnih trovačnica pinka i informera na hepiju ipak ti neki nenaklonjeni režimu ljudi imaju makar mogućnost da se pojave pa makar sad pričali samo o kulinarstvu samo ili o numizmatci dok tamo apsolutno niko ko je nenaklonjen režimu nema pristup niti uopšte da se pojavi ili progovori o bilo čemu.

Inače mislim da je hepi sad malo manje režimski orijentisan nego što je bio do pre par godina recimo kada su uz pink bili glavna medijska trovačnica ali nekako sam utiska da su malo koliko-toliko promenili imidž, smanjili sa botovanjem i da je tu ulogu druge glavne trovačnice preuzeo tv informer od kako je osnovan pre možda godinu dve dana.

Peconiju kasni apanaža ili provizija,pa podseća da je rok prošao.... brzo će se rešiti "u kući" ako je to.

Osim ako nije neka predstava da se "namire" stranci i predstavi "sloboda medija" pošto happy niko ne gleda ionako od tih nacionalnih frekvencija...tipa najmanja žrtva :lol:

Na Hepiju su KGB Aktuelnosti....
A Informer je Mi6/CIA...

....

Haha pa pazi hepi ipak nije baš u toj meri pro-režimski mediji kao recimo pink ili informer, mislim da je hepi dosta pro-ruski orijentisan mediji ali ne nužno toliko i pro-režimski jer ipak kod njih u onim Aktuelnostima neretko gostuju i ljudi koji su otvoreno anti-režimski nastrojeni i koji često gostuju i po nekim alternativnim medijima na Youtube-u i pljuju vlast, kao recimo onaj dr. Dragan Petrović (koji tamo jako često komentariše rat u Ukrajini) za koga se otvoreno zna da ne voli Vučića i naprednjake, e sad jedino što te anti-režimski orijentisane ljude zovu samo da komentarišu rat u Ukrajini ili na Bliskom Istoku i Gazi a ne daju im baš priliku i da komentarišu dešavanja kod nas i otvoreno kritikuju režim, ali makar za razliku od onih goWana i sektaša i dežurnih trovačnica pinka i informera na hepiju ipak ti neki nenaklonjeni režimu ljudi imaju makar mogućnost da se pojave pa makar sad pričali samo o kulinarstvu samo ili o numizmatci dok tamo apsolutno niko ko je nenaklonjen režimu nema pristup niti uopšte da se pojavi ili progovori o bilo čemu.

Inače mislim da je hepi sad malo manje režimski orijentisan nego što je bio do pre par godina recimo kada su uz pink bili glavna medijska trovačnica ali nekako sam utiska da su malo koliko-toliko promenili imidž, smanjili sa botovanjem i da je tu ulogu druge glavne trovačnice preuzeo tv informer od kako je osnovan pre možda godinu dve dana.

Ako KGB Hepi podrzava studente (kako kaze Mi6 Infomer)...
To znaci da duboka Rusija podrzava studente :think:
A da SVR saopstenja samo prave dimnu zavesu...:think:

Da, da @S1MCRO ...

...

Ako KGB Hepi podrzava studente (kako kaze Mi6 Infomer)...
To znaci da duboka Rusija podrzava studente :think:
A da SVR saopstenja samo prave dimnu zavesu...:think:

Da, da @S1MCRO ...

...

Pa sad ono što se dešava iza kulisa i šta se stvarno dešava mi ne znamo, obično znamo samo ono što vidimo i što je kao zvaničan stav ovih ili onih što obično nema veze sa mozgom i što je samo nekakva štura, površna i često pogrešna slika.
Mislim bilo bi skroz logično da KGB ili Rusija podržavaju studente s obzirom da na protestima nema ni jedne jedine EU ili američke zastave ali ruskih tu i tamo ima i da ljudi protestuju protiv vlasti koja dovodi rio tinto, prodaje aerodrom Francuzima i kupuje stare Miraže od njih po paprenim cenama (umesto od Rusa da kupi dosta bolje i povoljnije avione) , itd i štiti interese zapadnih korporacija kao i da indirektno šalje oružje Ukrajincima kojim oni ubijaju ruske vojnike i Ruse u Ukrajini, tako da neka logika bi ukazvala da podržavaju studente ali mislim da to oni nikad otvoreno neće da kažu niti smeju da javno daju bilo kakvu podršku jer time potencijalno ohrabruju tako nešto i u svom dvorištu, a u Rusiji sigurno da itekako ima nezadovoljnih, koji se protive ratu u Ukrajini, onih nenaklonjenih režimu (posebno među mladim ljudima) i koji bi rado videli neki svoje litije i blokade na ulicama Moskve, Sankt Peterburga i ostalih ruskih gradova, tako da ne žele sami sebi da uskoču u stomak i bilo bi skroz suludo da sad kao javno podrže naše studente i ljude koji su na ulicama u Srbiji.

jer time potencijalno ohrabruju tako nešto i u svom dvorištu, a u Rusiji sigurno da itekako ima nezadovoljnih, koji se protive ratu u Ukrajini, onih nenaklonjenih režimu (posebno među mladim ljudima) i koji bi rado videli neki svoje litije i blokade na ulicama Moskve, Sankt Peterburga i ostalih ruskih gradova, tako da ne žele sami sebi da uskoču u stomak i bilo bi skroz suludo da sad kao javno podrže naše studente i ljude koji su na ulicama u Srbiji.
uskoro krece rasparcavanje rusije. pa me ne bi iznenadilo po raznim regijama da postane slucaj

osnova ima.
neke oblasti proizvode kao katar a i dalje su vukojebina za obican narod

Back