Haha pa pazi hepi ipak nije baš u toj meri pro-režimski mediji kao recimo pink ili informer, mislim da je hepi dosta pro-ruski orijentisan mediji ali ne nužno toliko i pro-režimski jer ipak kod njih u onim Aktuelnostima neretko gostuju i ljudi koji su otvoreno anti-režimski nastrojeni i koji često gostuju i po nekim alternativnim medijima na Youtube-u i pljuju vlast, kao recimo onaj dr. Dragan Petrović (koji tamo jako često komentariše rat u Ukrajini) za koga se otvoreno zna da ne voli Vučića i naprednjake, e sad jedino što te anti-režimski orijentisane ljude zovu samo da komentarišu rat u Ukrajini ili na Bliskom Istoku i Gazi a ne daju im baš priliku i da komentarišu dešavanja kod nas i otvoreno kritikuju režim, ali makar za razliku od onih goWana i sektaša i dežurnih trovačnica pinka i informera na hepiju ipak ti neki nenaklonjeni režimu ljudi imaju makar mogućnost da se pojave pa makar sad pričali samo o kulinarstvu samo ili o numizmatci dok tamo apsolutno niko ko je nenaklonjen režimu nema pristup niti uopšte da se pojavi ili progovori o bilo čemu.
Inače mislim da je hepi sad malo manje režimski orijentisan nego što je bio do pre par godina recimo kada su uz pink bili glavna medijska trovačnica ali nekako sam utiska da su malo koliko-toliko promenili imidž, smanjili sa botovanjem i da je tu ulogu druge glavne trovačnice preuzeo tv informer od kako je osnovan pre možda godinu dve dana.