Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Niko ne troluje: tu “autentičnu studentsku pobunu” je započela plaćena aktivistkinja Mila Pajić, studentkinja Dinka Gruhonjića mnooogo pre nesreće sa nadstrešicom, još u septembru je krenula sa blokadama Rektorata u NS, ili je možda pare koje za to prima od Soroša čine vidovitom?

Pogledajte prilog 1672602
Pogledajte prilog 1672601
Logička greška- ako se nešto desilo posle toga, ne znači i da je zbog toga.

Niko ne troluje: tu “autentičnu studentsku pobunu” je započela plaćena aktivistkinja Mila Pajić, studentkinja Dinka Gruhonjića mnooogo pre nesreće sa nadstrešicom, još u septembru je krenula sa blokadama Rektorata u NS, ili je možda pare koje za to prima od Soroša čine vidovitom?

Logička greška- ako se nešto desilo posle toga, ne znači i da je zbog toga.
Uporedimo poruke…

Ja sam zaboravila da je ona počela blokadu.

Ali, ne razumem što se još diskutuje o njoj, kada više ne govori na blokadama i studenti su se ogradili od nje, Pavla...

Sa strane da Dinkom, Milom i sad Čankom pokušavate da istrolujete opravdanu i autentičnu studentsku borbu protiv čudovišta.
Obojene revolucije imaju karakterističnu ikonografiju koja je odabrana tako da izaziva jake emotivne reakcije. Na primer logo MJAFT! (na albanskom Dosta!).

9E237070-D06F-4776-9C8C-777C03763894.jpeg

CDC87E56-C8F7-4A6E-AC04-A651D753A7F8.jpeg

Ja sam zaboravila da je ona počela blokadu.

Ali, ne razumem što se još diskutuje o njoj, kada više ne govori na blokadama i studenti su se ogradili od nje, Pavla...
Ona je započela blokade mnogo pre nesreće sa nadstrešnicom, i nastavila je sve dok se nije procenilo da je dostignuta kritična masa. To što je AV histeričan i mekušac a SNS krade kao i DOS pre njih ne opravdava pokušaj otimanja vlasti pomoću obojene revolucije. U Ukrajini, Jermeniji i Gruziji se vide (i osećaju) posledice.

Pa da eto vidiš sad mi je jasno zato što je neko napisao da je na autu bilo polupano zadnje staklo i ja sam komentarisao da je možda neko napao taj auto sa romima unutra i oni su u spašavanju sopstvene glave nehotice oborili devojku.. ne mora da znači da je tačno ali tako mi izgleda bilo je stotine kamera i sve će to izaći za dan ili dva
Sta je taj auto trazio na trotoaru?

A šta bi ti radio da Sa kojim slučajem našao u takvoj situaciji da li bi čekao da neko tebe lupi ciglom u glavu ili bi pokušao pobeći ali budi realan samo ja govorim evo za mene lično da bih ja pokušao pobeći da se izvučem odatle.. a to što je ta nesretna devojka platila cenu svega toga je rezultat neorganiziranosti studenata
Sta su autom trazili na trotoaru gde pesaci idu?

прича да му је разбијено задње стакло није тачна, то што је ауто шутиран кад је ударио девојку и набацио је на кров, шта је требало да мазе шљам

Pogledajte prilog 1672469
Sutirali su ga pre zato sto je isao kroz masu i onda skrenuo na trotoar da gazi ljude.

Odgovaraće za učinjeno
A to što vi sve povezujete sa Vučićem vaš problem
I dokle unutrašnjost misli da zajebava Beogradjane stihijskim protestima po frekventnim ulicama bez najave policiji?
Ne koči ona svoig ćaću u Kraljevu da ide na posao ...
Lojalisti ne odgovaraju oni su zasticeni kriminalci od strane rezima.

Возач-дебил је подједнако крив и ако је и ако није разбијено стакло. У првом случају вероватно је кренуо лаганије кроз масу да се курчи, неко му је потом из револта разбио стакло, он се усро дао гас и покосио девојку, која је рефлексно одреаговала и ублажила последице удара
Ne, staklo mu jer razbijeno kad je krenuo da gazi to se jasno vidi...ja sam milsio mozda i pre ali nije.
Devojka je ublazila prvi udar kad je podigla nogu mahinalno ali pad je bio los jer je vec bila osamucena i izgubila ravnotezu kad je prebacio preko krova.

Back