AUTOMOBILI U RAZMERI

@luci

u pridzemlju master centra ima nova radnja sa igrackama i imaju dosta revellovih modela na sklapanje, desetak automobila a najinteresantnija je Cobra 427 SC, 1300 djunti, uz nju se dobijaju boje i lepak. ako neces ti da je uzmes, ja cu! :wink:

RVG7367.jpg

necete ni stici da se otimate jer ce ga neko ( ja ) odavno uzeti.... :lol:

salim se, ne smem da uletim u maketarstvo jer neposedujem karakter za taj sport, cim bi nesto krenulo naopako raspizdio bi ga u zid tako nezavrsenog. znam par automobilista koji se bave sklapanjem modela koji kostaju preko 300 e u kitu i njima bi uvek mogao da odnesem da mi urade Cobru svetski ali to nije smisao kupovanja makete. Ipak, mozda jednog dana i krene da sklapam modele cisto vezbajuci koncentraciju i zivce....

pa meni ovaj model solidno napreduje ne zurim radim malo po malo... okaci cu cu sliku napredka i posle kad zavrsim.....

jedino sto je meni nezgodno je farbanje jer nikad ne mogu cetkom kvalitatno da ofarbam.....

@ charger..
ovo je srbija a ja zivim u selu pa ti vidi kako mi je lao da kupim sprej ako ga uopste i ima

pa ti to izgleda nisi radio po uputstvu nego onako prema nahodjenju

@ borisbg..

to sto radis izgleda odlicno, moje izgleda losije, ali ja nisam koristio boje po specifikaciji nego sam umesto crne silky mat koristio obicnu crnu i tako .... ako nastavis kako si krenuo ispasce odlicno

charger je u pravu, trebao bi da koristis sprej, obican auto lak koji ces kupiti u farbari ( ipak gledaj da bude neki bolji cisto zbog kvaliteta ). tako ces lako premazati velike povrsine, podlogu a dobices farbu jednake debljine i jasnoce i glatkoce a kasnije cetkicom radi detalje...

@ borisbg, svaka cast!

borisbg:
Skoro sam kupio Revell Corvette C06 1:25, i bez ikakvog iskustva i vecih problema uspeo da sastavim veci deo vozila. Treba jos da kupim boju za karoseriju i da ofarbam neke detalje i nadam se da ce sve biti OK.

Bori se Borise!
Moj F-14 stoji vec 6 meseci na pola, a kutiju sa Ferrarijem 2003GA nisam ni otvorio.

je necu detalje da farbam u spreju da ne bi sve unakazio, ali za karoseriju cu naci neku sprej varijantu, mada me muci kako da potrefim boju c5r yellow u spreju..... a one boje koje se kupuju se malo trose ali su guste pa bi ih trebalo malo razrediti.....

nasao sam u hrvatskoj revell aurbrush kit koji nije skup tako da cu verovatno to pokupiti.....

@ hemi

cekaj jel ozbiljno idu i boje koje ti trebaju za auto i lepak uz tu cobru

bas sam hteo da kupim takvu Vette ali u crnoj boji ( isto targa ) ali 1:24 i od Motor Maxa ali necu da kupujem ni jednu corvette dok nemam 53, 57, 67, 68/69... pa tek onda sve ostale... ipak, mozda uzmem Mako Shark I za 1100 dingera i to 1:18 sa posebnim staklenim krovom... ( jest da je koncept ali je prava Vette )

4450080b214a8_73102.jpg

Back