AUTOMOBILI U RAZMERI

HEMI 426:
i to treba imati u kolekciji ako skupljas samo amerikance ( kao ja ).
Gremlin a i Pacer kasnije nisu bili tako losi automobili kao sto se uopsteno misli, a to i prodaja potvrdjuje da se nisu pojavili AMC nikad ne bi doziveo 1980 godinu...
Davno sam jos video Pacer u Bg ... i mislim da je to najruzniji auto koji sam ikad video.

Za vikend sam se bas nakupovao novih modela.

Kupio sa 4 Corvette (1957,1962,1996 i 2001), '69 Camaro Z28 i '53 Chevrolet Tow Truck. Svi 1:18.

Sutra bi trebao uzeti i '53 Chevrolet Oil Truck, takodje 1:18.

Sad treba biti na mukama naredne 2 sedmice i cekati da mi stvari stignu.

NOVO
VW GOLF GTI 1977, SOLIDO 1:18.
U Merkatoru ,navodno, svaki dan iznesu po jednu kutiju Revell-a i Solido.
Mislim da je to odjeljenje najposječenije.Opšti lom.
Maloprije ,kada sam kupio golfa, sam sreo čovjeka starosti 45-50 god. koji je slučajno nabasao u Merkator ,bez novca a želja ogromna.On se trese kao narkoman.Pokušavao je da pojedine modele sakrije na druge police.Kada je sve što ga interesuje posakrivao otrčao je po novac.Bio sam bezobrazan pa sam jedan sakriveni model automobila (fiat abart 1000 TC) kupio za jednu moju budalu.

68Charger440+6:
Ne, nisam ljubitelj Corvette. Imam jedino '67 Corvette Fastback.

Sad mi je cilj da skupim sve pickupe koji postoje. Bas sam sinoc pravio listu, imam ih 22 i fali mi jos 26.

Onda cu popuniti kolekciju Mustanga, pa Camara, pa Firebirda, pa mozda tek onda Corvette.
68Charger440+6:
Za vikend sam se bas nakupovao novih modela.

Kupio sa 4 Corvette (1957,1962,1996 i 2001), '69 Camaro Z28 i '53 Chevrolet Tow Truck. Svi 1:18.

Sutra bi trebao uzeti i '53 Chevrolet Oil Truck, takodje 1:18.

Sad treba biti na mukama naredne 2 sedmice i cekati da mi stvari stignu.

Kakva promena misljenja ... ali u ovom slucaju pozitivna. Svaka cast Charger. :)

NEDO:
NOVO
VW GOLF GTI 1977, SOLIDO 1:18.
U Merkatoru ,navodno, svaki dan iznesu po jednu kutiju Revell-a i Solido.
Mislim da je to odjeljenje najposječenije.Opšti lom.
Maloprije ,kada sam kupio golfa, sam sreo čovjeka starosti 45-50 god. koji je slučajno nabasao u Merkator ,bez novca a želja ogromna.On se trese kao narkoman.Pokušavao je da pojedine modele sakrije na druge police.Kada je sve što ga interesuje posakrivao otrčao je po novac.Bio sam bezobrazan pa sam jedan sakriveni model automobila (fiat abart 1000 TC) kupio za jednu moju budalu.
Krijem i ja isto tako kad ponesem samo evre, pa moram u menjacnicu po dinare.:D
U nasem mercatoru ima dosta kit revella , ali nije guzva.

cekovi nisu ukinuti nego odma stizu na naplatu.. a kreditne kartice se i kod nas sve vise uvode mada je sve na veoma niskom nivou..... ja kupujem po jedan model jer retko kad ulazim u radnju sa vise od 1000 din... iz veoma opravdanih razloga.....

Back