AUTOMOBILI U RAZMERI

TC PIRAMIDA SE NALAZI NA NOVOM BEOGRADU U BLOKU 44. Ne znam sta imaju ali stalno im se menja asortiman. Imaju 1/24, 1/18, motore 1/18. Ako te zanima tel. 011/3186-499 pa slobodno pitaj a mozes i da rezervises do odredjenog datuma. 1/18 su oko 2.100,00 do 2.500,00 (oko 30eura)

Danas kupio u turbo limaču
1. FORD MUSTANG BOSS 429 (žuti)-1970
2. CHEVROLET CORVETTE (crveni)-1958
3. FORD COUPE (crni)- 1940
Sve 1:18 od MOTOR MAX-a. Cijena je 34,90 KM (17,85 eura).
Izgleda da su ovih dana dobili robu i malo je veći izbor.Izbor u omjeru 1:24 je malo bolji i cijena je KM 17,90 (9,15 eura).

ja sam prvo hteo da uzmem zutog Boss-a ali kad sam video grabber blue, odlepio sam... :wink:

dsc00080ko0.jpg

HEMI 426:
zato sto tamne boje "utanjuju" oblike, sta mislis zasto ribe nose crne carape, pa da bi im noge izgledale tanje.... :wink:
Za ribe si u pravu mnoge preferiraju tamno :D , ali kod mustanga je stvar u onom okviru oko svetala, posto je 'hromiran' reflektuje svetlost okolo, pa zavisno od boje okoline i ugla gledanja moze biti buljav ili ne.

znam da volis 67 ali ako ti je frka kupi taj 65 Maisto, odlican je, plus uradjen mu je motor do yaya sa sve tri powerom a mozes da ga spustis i da ga dignes jer su amortizeri promenljivi... Ja najvise volim 68/69 ali i 67 i kad sam video 69 Judge, odlepio sam!

sto se privezaka tice, nemam pojma gde bi mogao da nadjes tako nesto

Danas kupio X5 4.4i (WELLY 1:18).
Iznenadio sam se kvalitetom izrade.To mi je prvi model te firme u toj razmjeri i uvijek sam ih smatrao modelima lošijeg kvaliteta.
A sada jedna usluga.Traži se model automobila FORD A.Po informaciji koju imam mogao bi biti model TUDOR iz 1931 godine.Auto je otvoreno(kabriolet) sa dva reda sjedišta.
Naime to je prvo putničko auto koje je došlo u moju porodicu i imam sliku moje bake pored tog automobila.Slika je napravljena po jednoj informaciji 1932 a po drugoj 1936.
Volio bih pokušati doči do tog modela.

Ne, nisam ljubitelj Corvette. Imam jedino '67 Corvette Fastback.

Sad mi je cilj da skupim sve pickupe koji postoje. Bas sam sinoc pravio listu, imam ih 22 i fali mi jos 26.

Onda cu popuniti kolekciju Mustanga, pa Camara, pa Firebirda, pa mozda tek onda Corvette.

manje!
sada imam mustange u svim razmerama ( osim 1:43 ) od najmanjeg do 1:18, imam cak i Mach I u 1:32 sto je jako retka razmera..... opsesija polako izmice kontroli, imam 15 mustanga a ne znam da li cu moci da stanem i kad ih budem imao 150... :shock: :wink:

Back