Ja trenutno pratim 4 Corvette na eBay.
Ukoliko bid ne ode previse u naredna 3 dana, kupujem ih.
Ukoliko bid ne ode previse u naredna 3 dana, kupujem ih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:sto se tice skupljanja svih mustanga, kako mislis, po jedan od svake godine + po jedan shelby ili bas sve mustange od 1964-1973?
pazi, ako ces da budes faca, onda kreni bas sve, znaci, kocepte, racing verzije, trans am, dragstere, specijalne verzije i po tri obicna od svake godine ( coupe, cabrio & fast back ), pa onda slavne mustange iz filmova, znaci, bas svaki koji ima neku pricu ( a svaki ima ). ako postoji od 64-73, 9 godista, po 3 od svakog to je 27, pa jos bar 4-5 kom po godistu za specijalne i trkacke verzije i slavne mustange ( jos 36-45 kom ) ako ne i vise i jos sve Shelbye ( ako ne racunas lost shelby modele ) oko 10-11 modela. dakle, to je 74 - 83 modela! znas li ti bre sta je to! :shock:
e sad, olaksavajuca okolnost je to sto manje vise, 90 % toga moze da se kupi ( u inostranstvu, naravno ) a ako i ne moze, neke verzije ladno napravis tako sto promenis sare , boju ili par sitnih detalja.
ja sam pre nedelju dana racunao koliko bi mi trebalo da skupim sve corvette od 53 do 07 god, stao sam na cifri od 110 modela..... :shock: ( 54 za svako godiste i ostale varijante )
HEMI 426:stvarno!
68Charger440+6:Hemi, sta kazes za ovaj? AMC Gremlin u 1:24. Ja ga imam u crvenoj boji.
![]()
HEMI 426:i to treba imati u kolekciji ako skupljas samo amerikance ( kao ja ).