AUTOMOBILI U RAZMERI

HEMI 426:
sto se tice skupljanja svih mustanga, kako mislis, po jedan od svake godine + po jedan shelby ili bas sve mustange od 1964-1973?
pazi, ako ces da budes faca, onda kreni bas sve, znaci, kocepte, racing verzije, trans am, dragstere, specijalne verzije i po tri obicna od svake godine ( coupe, cabrio & fast back ), pa onda slavne mustange iz filmova, znaci, bas svaki koji ima neku pricu ( a svaki ima ). ako postoji od 64-73, 9 godista, po 3 od svakog to je 27, pa jos bar 4-5 kom po godistu za specijalne i trkacke verzije i slavne mustange ( jos 36-45 kom ) ako ne i vise i jos sve Shelbye ( ako ne racunas lost shelby modele ) oko 10-11 modela. dakle, to je 74 - 83 modela! znas li ti bre sta je to! :shock: :D

e sad, olaksavajuca okolnost je to sto manje vise, 90 % toga moze da se kupi ( u inostranstvu, naravno ) a ako i ne moze, neke verzije ladno napravis tako sto promenis sare , boju ili par sitnih detalja.

ja sam pre nedelju dana racunao koliko bi mi trebalo da skupim sve corvette od 53 do 07 god, stao sam na cifri od 110 modela..... :shock: ( 54 za svako godiste i ostale varijante )

ovo sam napisao garworu pre neki dan...razmisli sa ulaskom u sve corvette
na primer, kazi mi jedno godiste mustanga, a ja cu da ti kazem sta sve ima da se skupi...

Ja skupljam samo 1:18 i prakticno ne nemoguce naci bas sve napravljene verzije.

A i oni koji postoje su mnogo skupi, recimo Fox GT 5.0 je $100, Fox Cobra i Cobra R su mnogo skuplje. Za sada zelim da skupim ove "osnovne", a te skuplje kasnije.

Napravi mi kracu listu sta ima od Mustanga.

Challenger koncept izlazi u prodaju u 1:18. Cena $30.

mst2157.jpg

mst2157_002.jpg

otprilike je isti slucaj i kod mene...

mada jednog dana krecem u GT automobile 50 -60 tih, italijanske sportske masine 50 tih i franciuske karoseriste 30 tih..... a to je poduhvat ciji kraj sigurno necu docekati ziv a u toj kolekciji mogu da uzivaju samo moja deca ili unuci...

Back