AUTOMOBILI U RAZMERI

Ljudi, hvala na pažnji, ali, 'aj'te, budimo realni, daleko je ovo još od kolekcije, nemojte se šaliti sa mnom...

sdc12860.jpg
[/URL][/IMG]

sdc12859c.jpg
[/URL][/IMG]
sdc12858x.jpg
[/URL][/IMG]

sdc12861.jpg
[/URL][/IMG]

Kad vidim šta vi i kolege sve imate, postidim se. Mada, definitivno nisu svi ukusi isti, moj cilj su 1:43 i manji, i to uglavnom stariji modeli, osim ako mi se baš nešto posebno od novijih koje sam vozio ne učini interesantnim. Nekako, skidam kapu kad na 1:72 neko može da dočara stvaran izgled, a složićemo se nadam se da su Abrex-ove škode obzirom na dimenziju prilično dobro urađene...a da ne pričem da sam se kao klinac vozio u dedinoj staroj Octaviji...pa u Simci 1000, pa Rekordu itd...

Lepa kolekcija, polako biće i 1000.

Jedan deo moje kolekcije. . .
Konacno su skoro svi BMW-ovi i sve u 1:43 islikano pa da se pohvalim. . . Ostala je jos gomila modela da se islika, i to ce potrajati ali u medjuvremenu evo necega. . .
http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtopic.php?f=95&t=2555&p=32597#p32597

Kolega, znam da je malo odstupanje od teme, ali nakon što sam pročitao tekst iz linka, vidim da imaš želju za fićom u 1:1, imao sam je i ja, i ispunio pretprošle godine:

aDSCI1027.JPG
aDSCI1028.JPG
aDSCI1029.JPG
aDSCI1031.JPG
aDSCI1013.JPG

Nažalost, nakon godinu dana sređivanja i uživanja, završio je ni manje ni više nego u Francuskoj.

Kolega, znam da je malo odstupanje od teme, ali nakon što sam pročitao tekst iz linka, vidim da imaš želju za fićom u 1:1, imao sam je i ja, i ispunio pretprošle godine:

Pogledajte prilog 262796 Pogledajte prilog 262797 Pogledajte prilog 262798 Pogledajte prilog 262799 Pogledajte prilog 262800

Nažalost, nakon godinu dana sređivanja i uživanja, završio je ni manje ni više nego u Francuskoj.

Lep je primerak :) Ja kontam da nadjem nekog, i da ga kompletno restauiram i da na kraju bude crven, a za interijer cu jos videti, najverovatnije bez ili crno. . .
Inace, tata je imao ficu od 97-e pa do 2000 i neke. Bio je to fin autic, samo sto ga je tata dokosurio i onda je otisao za jedno prase koje smo za naredni Bozic stukli :lol;

Tu i tamo izbunarim Fiat 600 D za 5-6-7000$. . . A sto se tice Zastave to kontam da kupim u NS, i da onda zamenim sve delove koji nevaljau za nove, da je dovedem u vozno stanje i tako uvezem u SAD i onda da je kompletno restauiram. Ali o tom, potonom. . . sada imam neke druge, bitnije stvari na tapetu :) To ce doci, nadam se, za koju godinu ;)

Pogledajte prilog 262796 Pogledajte prilog 262797 Pogledajte prilog 262798 Pogledajte prilog 262799 Pogledajte prilog 262800

Prelep je fica, svaka cast... Oduvek sam hteo da tako nesto preradim..

Pozdrav Goshmare, posto mi je jos uvek onemoguceno da saljem privatne poruke, pisem ti ovako.. Da li je problem da mi ostavis ta dva kamiona jer cekam neke pare, cim stignu saljem ti podatke pa mi posalji post-expresom, hvala unapred, mozda jos i danas stignu...

Pozdrav svima, ja sam Aco iz Banja Luke nedavno sam pronasao ovaj forum, a odnedavno se bavim i ovim hobijem, sakupljam iskljucivo modele 1-18 i imam ih nekoliko. Moram reci da je hobi izuzetan, ali ipak malo skup, ali bogami i vrijedi. Vidim da mnogi od vas imaju odlicne kolekcije cestitke svima i ja cu da okacim slike svoje skromne kolekcije i nadam se ugodnom druzenju. Pozdrav svima jos jednom.

Back