AUTOMOBILI U RAZMERI

Na prodaju Maisto 1/18 serija Old friends novo u kutiji

originalslika-10717429.jpg

originalslika-10717430.jpg

originalslika-10717431.jpg

Poslednja izmena:
Dugo nisam pisao nista ovde, ajd i malo da se pohvalim.............

Alfa Romeo Giulietta 1300 Spider - Autoart

Uploaded with ImageShack.us

Cisto da docaram koliko je model manji naspram ostalih grdosija....

Lepi noviteti,moze malo slika tvoje kolekcije

Ljudi, hvala na pažnji, ali, 'aj'te, budimo realni, daleko je ovo još od kolekcije, nemojte se šaliti sa mnom...

sdc12860.jpg
[/URL][/IMG]

sdc12859c.jpg
[/URL][/IMG]
sdc12858x.jpg
[/URL][/IMG]

sdc12861.jpg
[/URL][/IMG]

Kad vidim šta vi i kolege sve imate, postidim se. Mada, definitivno nisu svi ukusi isti, moj cilj su 1:43 i manji, i to uglavnom stariji modeli, osim ako mi se baš nešto posebno od novijih koje sam vozio ne učini interesantnim. Nekako, skidam kapu kad na 1:72 neko može da dočara stvaran izgled, a složićemo se nadam se da su Abrex-ove škode obzirom na dimenziju prilično dobro urađene...a da ne pričem da sam se kao klinac vozio u dedinoj staroj Octaviji...pa u Simci 1000, pa Rekordu itd...

Ljudi, hvala na pažnji, ali, 'aj'te, budimo realni, daleko je ovo još od kolekcije, nemojte se šaliti sa mnom...

sdc12860.jpg
[/URL][/IMG]

sdc12859c.jpg
[/URL][/IMG]
sdc12858x.jpg
[/URL][/IMG]

sdc12861.jpg
[/URL][/IMG]

Kad vidim šta vi i kolege sve imate, postidim se. Mada, definitivno nisu svi ukusi isti, moj cilj su 1:43 i manji, i to uglavnom stariji modeli, osim ako mi se baš nešto posebno od novijih koje sam vozio ne učini interesantnim. Nekako, skidam kapu kad na 1:72 neko može da dočara stvaran izgled, a složićemo se nadam se da su Abrex-ove škode obzirom na dimenziju prilično dobro urađene...a da ne pričem da sam se kao klinac vozio u dedinoj staroj Octaviji...pa u Simci 1000, pa Rekordu itd...

Braticu,uopste nije bitna kolicina vec ljubav prema hobiju i prijateljstvo koje stices preko njega .Ja sam u ovom hobiju oko 25 godina i imam dosta prijatelja,goranp ti moze potvrditi.ovo sto imas mi se strasno svidja,Vidis ja imam oko 1000 autica a jos nemam juga a ti ga imas.:D:lol:

Pozdrav, ja sam Marko iz Sombora, Srbija. Student sam i neam bas puno para. Obozavam automobile od malena, i imao sam dosta burago 1/43 i dva 1/24 koji mi i dalje stoje na polici.. Pre otprilike mesec dana sam pronasao ovaj predivni hobi. I odonda sam kupio 3 bmw m3 burago 1/24, ferarri 348 1/24 (koji sam preradio), bubu 1/18 iz 1955 takodje burago, bmw z3 cabriolet 1/18 burago, i mercedes s clasa maisto, i narucio sam od coveka bmw 325 1/18 takodje maisto. Samo jos da kazem da sam procitao prvih 200 strana na ovom forumu, i zelim samo da kazem svima svaka cast i blago vama.. Pozdrav

Evo nekih modela za prodaju,pa ko je zainteresovan neka se javi..
Peugeot 406 coupe 1:18 WELLY,ekstra stanje (bez kutije) 15eur

Hummer H2 1:4? Maisto,u kutiji,ekstra stanje 500 din.

Fiat 500f 1:24 Smart Toys,u kutiji,ekstra stanje...600din.

Saab 9-5 aero i Porsche 550a spyder 1:72 Cararama,ekstra stanje...u plasticnim kutijama oba,150 din.po komadu

Scania 144L 530 1:80 Cararama u kutiji...300din.

Mercedes Actros 1:80 Cararama u kutiji...300din.

Lancia new Delta 1:43 WELLY u kutiji...300din.

Neoplan Starliner 1:64 Welly u kutiji,450din.

Renault Clio 1 1:43 Bburago (MADE IN ITALY) ocuvan,u kutiji ... 250din.

Range Rover 1:43 Bburago (MADE IN ITALY) ocuvan,u kutiji...250din.

Mercedes S320 W220 1:72 Cararama u blisteru,kao nov...100 din.

Mercedes set...Mercedes C klasa W202 i 2 kamiona,Hongwell ocuvan (kutija malo ostecena)...950din.

Mercedes O415 1:60 Hongwell (otvaraju mu se vrata i hauba) u kutiji,kao nov...650din.

Mercedes SL280 1:43 New Ray u kutiji kao nov. 300din.

Back