Sexy_Beast
Početnik
- Poruka
- 11
E poz ja bih uzeo ova dva kamiona..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, hvala na pažnji, ali, 'aj'te, budimo realni, daleko je ovo još od kolekcije, nemojte se šaliti sa mnom...
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Kad vidim šta vi i kolege sve imate, postidim se. Mada, definitivno nisu svi ukusi isti, moj cilj su 1:43 i manji, i to uglavnom stariji modeli, osim ako mi se baš nešto posebno od novijih koje sam vozio ne učini interesantnim. Nekako, skidam kapu kad na 1:72 neko može da dočara stvaran izgled, a složićemo se nadam se da su Abrex-ove škode obzirom na dimenziju prilično dobro urađene...a da ne pričem da sam se kao klinac vozio u dedinoj staroj Octaviji...pa u Simci 1000, pa Rekordu itd...
Jedan deo moje kolekcije. . .
Konacno su skoro svi BMW-ovi i sve u 1:43 islikano pa da se pohvalim. . . Ostala je jos gomila modela da se islika, i to ce potrajati ali u medjuvremenu evo necega. . .
http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtopic.php?f=95&t=2555&p=32597#p32597
Dva nova kod mene
![]()
![]()
Kolega, znam da je malo odstupanje od teme, ali nakon što sam pročitao tekst iz linka, vidim da imaš želju za fićom u 1:1, imao sam je i ja, i ispunio pretprošle godine:
Pogledajte prilog 262796 Pogledajte prilog 262797 Pogledajte prilog 262798 Pogledajte prilog 262799 Pogledajte prilog 262800
Nažalost, nakon godinu dana sređivanja i uživanja, završio je ni manje ni više nego u Francuskoj.
Kolega, znam da je malo odstupanje od teme, ali nakon što sam pročitao tekst iz linka, vidim da imaš želju za fićom u 1:1, imao sam je i ja, i ispunio pretprošle godine:
Pogledajte prilog 262796 Pogledajte prilog 262797 Pogledajte prilog 262798 Pogledajte prilog 262799 Pogledajte prilog 262800
Nažalost, nakon godinu dana sređivanja i uživanja, završio je ni manje ni više nego u Francuskoj.