AUTOMOBILI U RAZMERI

picture.php

LANCIA DELTA HF INTEGRALLE 1:24 FABBARI EDITORI
DRUMSKA LEGENDA!!!

picture.php

BMW 850CSI REWELL 1:18
Braćo kolekcionari sad ću da vas još malo gnjavim sa mojim slikama, ne zamerite došao mi kolega uživamo u zaječarskom pivu i zajedno biramo slike i šaljemo. A sutra tovarim kamion pa idem u Bugarsku pa će te da se odmorite 5-6 dana od mene! Živeli vi meni još 100 godina pa posle kako bude.

BMW je bombona:D Posto se interesujem i za kamione u 1/1. . . daj neki podatak koji kamion vozis, jel imas svoju firmu ili vozis negde i tako to;)

BMW je bombona:D Posto se interesujem i za kamione u 1/1. . . daj neki podatak koji kamion vozis, jel imas svoju firmu ili vozis negde i tako to;)

Vozio sam u privatnij firmi iz S. Palanke zadnje 3 godine samo za Rumuniju. Ali to je krajem prošle godine stalo. Vozio sam man 19464 i man tg 18460. A imao sam pauzu 2 meseca dok sam uzeo novi pasoš. Sutra krećem da vozim za neku firmu iz Kruševca za Bugarsku i valjda Tursku, to još ne znam. A sad ću da vozim renault magnum do sada ga nisam vozio javiću ti kad se vratim kakav je magnum. A jel si ulazio na: www.toprun.ch taj sajt ti je raj za one koji vole kamione. A ima i makete.:super:

Vozio sam u privatnij firmi iz S. Palanke zadnje 3 godine samo za Rumuniju. Ali to je krajem prošle godine stalo. Vozio sam man 19464 i man tg 18460. A imao sam pauzu 2 meseca dok sam uzeo novi pasoš. Sutra krećem da vozim za neku firmu iz Kruševca za Bugarsku i valjda Tursku, to još ne znam. A sad ću da vozim renault magnum do sada ga nisam vozio javiću ti kad se vratim kakav je magnum. A jel si ulazio na: www.toprun.ch taj sajt ti je raj za one koji vole kamione. A ima i makete.:super:
Magnum je super udobno kamionče, još ako je motor Mack na konju si!

Ulazio sam, ima puno starih slika sa starim modelima a to najvise volim, extra je:super:
Ja sam cuo da je Magnum ladja, da plovi po drumu. . . e sad cekam tvoje utiske, srecan put:D

******, glupo pitam. Nisam video lokaciju odakle si.:sad2:

U redu je :) Do pre gopdinu i po sam ziveo u NS tako da sam bio prilicno upoznat sa situacijom tu kod vas :)
Inace Posto nemas neku odredjenu razmeru koju sakupljas, probaj da vidis kojeg Corgija. Britanci, rade u 1:76 i 1:50 u metalu su, ali ne smeta puno jer je grafika super, dosta su detaljni i za svaku preporuku. Ja imam tri koma i sasvim sa zadovoljan i jednino sto moze da zasmeta je razmera jer ja sakupljam smao one u 1:87. . . Ali ako ne vodis racuna o tome onda ce ti biti dobri. Koliko sam do sada video imaju Volvoa, Scaniu, Actrosa i Magnuma tako da ces naci svoj novi kamion :) Mana i Dafa isto imaju ali u 1:50. . . Za sada nista nisam od njih nasao u 1:76. . .

Back