slave 68
Aktivan član
- Poruka
- 1.046
LANCIA DELTA HF INTEGRALLE 1:24 FABBARI EDITORI
DRUMSKA LEGENDA!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
BMW 850CSI REWELL 1:18
Braćo kolekcionari sad ću da vas još malo gnjavim sa mojim slikama, ne zamerite došao mi kolega uživamo u zaječarskom pivu i zajedno biramo slike i šaljemo. A sutra tovarim kamion pa idem u Bugarsku pa će te da se odmorite 5-6 dana od mene! Živeli vi meni još 100 godina pa posle kako bude.
BMW je bombonaPosto se interesujem i za kamione u 1/1. . . daj neki podatak koji kamion vozis, jel imas svoju firmu ili vozis negde i tako to
![]()
Magnum je super udobno kamionče, još ako je motor Mack na konju si!Vozio sam u privatnij firmi iz S. Palanke zadnje 3 godine samo za Rumuniju. Ali to je krajem prošle godine stalo. Vozio sam man 19464 i man tg 18460. A imao sam pauzu 2 meseca dok sam uzeo novi pasoš. Sutra krećem da vozim za neku firmu iz Kruševca za Bugarsku i valjda Tursku, to još ne znam. A sad ću da vozim renault magnum do sada ga nisam vozio javiću ti kad se vratim kakav je magnum. A jel si ulazio na: www.toprun.ch taj sajt ti je raj za one koji vole kamione. A ima i makete.![]()
Vozio sam u privatnij firmi iz S. Palanke zadnje 3 godine samo za Rumuniju. Ali to je krajem prošle godine stalo. Vozio sam man 19464 i man tg 18460. A imao sam pauzu 2 meseca dok sam uzeo novi pasoš. Sutra krećem da vozim za neku firmu iz Kruševca za Bugarsku i valjda Tursku, to još ne znam. A sad ću da vozim renault magnum do sada ga nisam vozio javiću ti kad se vratim kakav je magnum. A jel si ulazio na: www.toprun.ch taj sajt ti je raj za one koji vole kamione. A ima i makete.![]()
Ne znam da li je pedagoški da ovde ubacim svoj? Limited edition za transport F1 u 1:43?Kad vec pominjemo Magnume ja u svom voznom parku imam 4 komada
![]()
******, glupo pitam. Nisam video lokaciju odakle si.![]()
Ne znam da li je pedagoški da ovde ubacim svoj? Limited edition za transport F1 u 1:43?
Kad vec pominjemo Magnume ja u svom voznom parku imam 4 komada
![]()
Pa dobro Slave, gde je taj najavljeni aparat? Sve neki noćni snimci...![]()
OK! Srećno se ponovio duplo!Biće aparat za 10-15 dana. Tada planiram da ih slikam sve zajedno taman će da bude gotova i vitrina.![]()