slave 68
Aktivan član
- Poruka
- 1.046
Laku noć svima sad moram ženi da ustupim kompjuter.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i treba. Puno uspeha pa da ti vidimo kolekciju u pravom sjaju!Za neki dan uzimam digitalni aparat pa ću sve da ih slikam ponovo.![]()
Jel ima još nekog? Od kako sam ustao samo sam Ja ovde. Da ne ispadnem dosadan, samo Ja šaljem slike.
Skidam kapu i poručujem svima da pogledaju. Hajde i da uživamo u kolekcijama na pravi način!Nisi sam, ima nas dosta koji posmatramo...
Ja sam vec svima dosadio sa pricom o slikanju i slikama, moj album moz videti ovde http://www.flickr.com/photos/41158863@N04/![]()
i jos desetak mu fale.Izvini gorane ali nisam mogao da odolim.
Imam 16 Landrovera 109 lll i 17 minija
Onih modela sto sam stavio slike nema na nasim prostorima pa se nadam da cu ih naci preko E-baya po povoljnijim cenama
Dobar Ti je ovaj man. Jel je od herpe? Manovi su moja slabost, od 1995 vozim samo man-ove kamione ali u kolekciji ih imam samo 7-8 komada jer se teško nalaze a nemam kad da ih naručujem jer sam stalno na putu.![]()
Da, ja se ugalnom drzim Herpi i AWM-a (mada za ove druge kako naletim) jer su dosta lepo i detaljno uradjeni.