AUTOMOBILI U RAZMERI

OK! Srećno se ponovio duplo! :D

Problem u ovim slikama je što ih je slikao moj kum svojim dig. aparatom a bili smo pod gasom i on je nešto zumirao, osvetljavao sliku i ko zna šta još. A tada su mi svi modeli bili izvađeni iz kutija jer su ih snimali ovi iz naše tv Zaječar. Nije mi problem da ih slikam opet ali brate veruj mi da mi treba ceo dan da ih izvadim iz kutija i odšrafim i jedan dan da to sve ponovo spakujem. Jer od 621 komad više od 400 su u kutijama.:bye:

picture.php

VW SAMBA VAN 1:43 CARARAMA

Stigao je i ON.
MERCEDES-BENZ 280 SE (W111) iz 1969 od NOREV-a.
Model koji je Norev pravio po nalogu Mercedesa pa je,bar po mom mišljenju kvalitetnije urađen nego njihov standardni model. Zato mu je i cijena malo veća ali mislim da vrijedi .Motor ,karaserija,šasija ....sve je odlično i moja jedina zamjerka je što nema tepihe u prtljažniku i na podu kabine.

Prilozi

• DSC00022.jpg
    DSC00022.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 10
  • DSC00023.jpg
    DSC00023.jpg
    23,1 KB · Pregleda: 9
  • DSC00024.jpg
    DSC00024.jpg
    36,8 KB · Pregleda: 9
  • DSC00025.jpg
    DSC00025.jpg
    46,6 KB · Pregleda: 9
Stigao je i ON.
Model koji je Norev pravio po nalogu Mercedesa pa je,bar po mom mišljenju kvalitetnije urađen nego njihov standardni model. Zato mu je i cijena malo veća ali mislim da vrijedi .Motor ,karaserija,šasija ....sve je odlično i moja jedina zamjerka je što nema tepihe u prtljažniku i na podu kabine.

Zanimljiv model, meni jedan od omiljenih Mercedesa:D Ja sam isto razmisljao o ovom Norevu, ova zlatna nije losa ali radije bi uzeo onaj sivi sa tamno plavim krovom, mozda i onaj crni kabrio. . . AA mi je po meri ali je i duplo sluplji;)

Stigao je i ON.

Ostao sam bez teksta.Automobil koji obozavam i u prirodnoj velicini.:worth:

Zanimljiv model, meni jedan od omiljenih Mercedesa:D Ja sam isto razmisljao o ovom Norevu, ova zlatna nije losa ali radije bi uzeo onaj sivi sa tamno plavim krovom, mozda i onaj crni kabrio. . . AA mi je po meri ali je i duplo sluplji;)

I meni je na meti kabriolet ali onaj svijetli sa "bijelim" gumama. Razlika između AA i ovoga je u prednjim farovima .Meni su lično draži ovi dupli. I još nešta. Koliko sam upoznat ,ovaj Norev je W111 a Autoart je W112.

Stigao je i ON.

Kolega, odlican model. Iako sam i ja razmisljao o svetlijem kabriu, ipak cu se odluciti za ovaj model i SunStarovu miniku. Trenutno su na popustu na modellauto18.de.

Lepa Ti je kolekcija:klap: koliko maketa imaš? Ja sam danas stigao do 625, kupio sam 3 škode abrex 1:43 i jednog land rovera frelander 1:72 cararama na jugopetrolovoj pumpi u Kruševcu. Posebno mi se sviđa vitrina moraću da je prekopiram, ako se ne ljutiš. :super:

hvala,hvala...imam oko 820 maketa..hehe naravno da se ne ljutim slobodno... :super:
imam na drugoj slicnoj polici jos oko 200 kom 1/43...
pozdrav

Back