AUTOMOBILI U RAZMERI

picture.php

kupljno danas na jugopetrolovoj pumpi u Kruševcu abrex 1:43 cena 320 din.

picture.php

Kolega opelman evo nešto novije iz Rusije. Ovo je neka ševrolet niva 1:43 od cararame. Ako je već nemaš. To je valjda ili bi trebalo da bude nova lada niva koja se pravi u Rusiji. Ja sam je kupio letos na jp pumpi u Požarevcu.

Te Skode i dalje aktuelne:D Ja sam imao 120L, 1203, Oktaviu staru, Feliciu staru. . .:whistling:

Gde su Ti te škode? Bio sam danas u Kruševcu da tovarim onog magnuma ipuko sam 100%. Jeste magnum udoban i moćan kamion kabina kao apartman ali brate ovo je takva jedna kanta sve plastike polomljene kabina kao svinjac žmigavci, farovi, štopke, ogledala sve u lepljivoj traci odreko sam da ga vozim užas!!!:besna:

Gde su Ti te škode? Bio sam danas u Kruševcu da tovarim onog magnuma ipuko sam 100%. Jeste magnum udoban i moćan kamion kabina kao apartman ali brate ovo je takva jedna kanta sve plastike polomljene kabina kao svinjac žmigavci, farovi, štopke, ogledala sve u lepljivoj traci odreko sam da ga vozim užas!!!:besna:

Sad su kod kolege acajagodinac85;) Razumem te skroz, najvise mrzim kad neko ne odrzava vozilo. . . a takvih ima dosta, samo trpaju u dzep:confused:

picture.php

evo jedne zanimljive makete trkački ševrolet (daevu) nubira norev 1:64 kupljen letos u ševroletovom auto salonu u Bukureštu. Cena: malo manje od 6 evra. A kupio sam i jedan najnoviji model citroena c-3 pikaso u istoj razmeri.

Nesto sto niste ocekivali od mene, ali nisam mogao da mu odolim. . . Jedna od mojih najomiljenijih marki (uz BMW naravno) i nesto sto planiram da 2017 imam u garazi pa makar ga ukro. . . Nazalost ovog sa slike necu imati, ali nekog njegovog rodjaka moram :)
Proveo sam oko sat vremena slikavajuci ga i krpeci se sa svetlom i nadam se da nesto vredi. . . Tako da. . . Slike su izvanredne i bez disksije inace cu se grdno nasrditi :mrgreen: Ruke mi prevse drhte i onda ne mogu da ga drzim lepo i mirno. . . :rumenko:

hpim1759o.jpg

hpim1762d.jpg

A ovde je i ceo albumcic :)
http://img715.imageshack.us/gal.php?g=hpim1744.jpg

Došao i ,po veličini ,jedan od velikih.
MERCEDES-BENZ 770K CABRIOLET iz 1938 od Signature Models.
Veličinom imponzantan ,model koji sam morao imati. Ima jako puno detalja međutim moj prigovor ide završnoj obradi. Sve je dosta traljavo sastavljeno i ovo je model koji dobar maketar može učiniti savršenim. Rastaviti ga i sastaviti kako treba dovelo bi ga vrhunskog modela u 1:18. Kako model predstavlja jedno od vozila kojim se koristio Hitler ,dodate su dvije figure,vozaća i SS oficira što mu daje dodatnu notu vjerodostojnosti.
Lično sam zadovoljan i ,pored prigovora o završnoj obradi, mislim da sam obavio dobru kupovinu. Došao me je 60.- eura (komplet sa poštarinom iz USA) što mislim da je odlično.

Prilozi

• DSC00027.jpg
    DSC00027.jpg
    41,5 KB · Pregleda: 8
  • DSC00028.jpg
    DSC00028.jpg
    50 KB · Pregleda: 8
  • DSC00029.jpg
    DSC00029.jpg
    42,3 KB · Pregleda: 7
  • DSC00030.jpg
    DSC00030.jpg