AUTOMOBILI U RAZMERI

Odlično.
Ne mogu ocijeniti po fotografijama ali imam utisak da ima i 1:18.

Normalno kad su fotke 200x200.....

Zamislite kako bi bilo glupo, postaviti ovako slike.

Nabavio sam nov model... Aa super je, evo slike...

4245195575_80a3e44f5e_m.jpg

Zar nije bolje ovako....?

4245195575_788424923d_o.jpg

Ovo je i na moj račun ali.........................KAKO ? Šta god da uradim kod mene je mala slika i maximalno 5 komada.

Na tvojim slikama se bar vidi sustina....

Ako me sam model zaintrigira potrazim vise o njemu na internetu. Kad slikate police... Upload mora da bude realna velicina.... Skoro svaki image share sajt ima opciju resize (promena velicine slike), izaberite da upload bude veci od 640x480 (bar za slike licnih kolekcija, ovo ostalo ne mora da bude preko cele stranice).

2 Nedo

http://imageshack.us/ ImageShack je jednostavan za koriscenje, meni je skroz dobar kao baza slika za forume i sl. Nije limitiran br. slika za upload.

Ovo neki znaju, mozda neki i ne... Za postovanje slika koje nisu vase (sa raznih sajtova, drugih foruma i sl), desni klick - view image - copy link iz navigation toolbar-a - paste link u polje umetni sliku...... dalje znate i sami.

I treći novitet.
BMW 328 ROADSTER iz 1938 od AUTOART-a.
Skroz druga priča od modela od prije par sedmica (smeđi Ricko).Odavno me neki model nije toliko fascinirao te mislim da 51.- euro ,koliko me je ukupno stajao,je i više nego dobra kupovina.Napomena,kaiševi na poklopcu motora su u funkciji ali sam ja odustao od pokušaja otvaranja jer bi,vjerovatno, svojim šapama napravio više štete nego koristi.
U svakom slučaju,model je koji svako,ko sakuplja 1:18,MORA imati.

Prilozi

• DSC00091.jpg
    DSC00091.jpg
    33,1 KB · Pregleda: 8
  • DSC00092.jpg
    DSC00092.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 6
  • DSC00093.jpg
    DSC00093.jpg
    35,7 KB · Pregleda: 7
  • DSC00094.jpg
    DSC00094.jpg
    30 KB · Pregleda: 7
  • DSC00095.jpg
    DSC00095.jpg
    37 KB · Pregleda: 6
Da pohvalim i prodavca koji je ,samoinicijativno, poslao katalog CMC-a. Znam da će neki "posiviti od zavisti" ali ću ga skenirati i poslati ko god to bude želio. Za sada:

Prilozi

• DSC00101.jpg
    DSC00101.jpg
    34,1 KB · Pregleda: 4
I treći novitet.
Skroz druga priča od modela od prije par sedmica (smeđi Ricko).Odavno me neki model nije toliko fascinirao te mislim da 51.- euro ,koliko me je ukupno stajao,je i više nego dobra kupovina.Napomena,kaiševi na poklopcu motora su u funkciji ali sam ja odustao od pokušaja otvaranja jer bi,vjerovatno, svojim šapama napravio više štete nego koristi.

Taj model ima isti motor kao i moj 328.......
Model zasluzuje da se nadje i na mojoj polici, ali kako stvari stoje..............:sad2: daleko, daleko je kupovina sl. modela (ne samo njega vec i ostalih).

Na Najlon pijaci u Novom sadu subotom lik donese sigurno 50-tak atomobila a on zivi u Nemackoj i ima jako dobre modele ali su cifre Uffff.Kad sam ga pitao za jedan Ferari rekao mi je da je to limitirana serija i da je cena 80 eura.Dali je to puno zaista ne znam ali eto informacije gde ih ima.

Na tvojim slikama se bar vidi sustina....

Ako me sam model zaintrigira potrazim vise o njemu na internetu. Kad slikate police... Upload mora da bude realna velicina.... Skoro svaki image share sajt ima opciju resize (promena velicine slike), izaberite da upload bude veci od 640x480 (bar za slike licnih kolekcija, ovo ostalo ne mora da bude preko cele stranice).

2 Nedo

http://imageshack.us/ ImageShack je jednostavan za koriscenje, meni je skroz dobar kao baza slika za forume i sl. Nije limitiran br. slika za upload.

Ovo neki znaju, mozda neki i ne... Za postovanje slika koje nisu vase (sa raznih sajtova, drugih foruma i sl), desni klick - view image - copy link iz navigation toolbar-a - paste link u polje umetni sliku...... dalje znate i sami.

Ja na resize upload stavljam da bude na 800x600 i ove slike su postavljene tako.

I treći novitet.

Nedo model je prelepz:lol:Sto se kajseva tice svaka tebi cast ali ja nebih mogao da izdrzim,morao bih da vidim kako to radi.z:mrgreen:

Back